Hocam videolara bayağı bir baktım montaj işlemini halledebilirim ama kablolarda sıkıntı yaşarım ve kötü bir kablolamada performanstada kötü etkiler bence.
Attığım sistemdekilere göre kötü bileşenler, attığı B450M-K anakart giriş seviyesi, benim attığım anakart mosfetlere ve daha kaliteli bir VRM yapısına sahip, GameGaraj psuya güvenmek saçma olur, benim attığım Zalman'ın kaliteli modellerinden biri, netac SSD hakkında bir bilgim yok, ama Patriot ondan çok daha kalitelidir.
5700 XT kumar olur, WHQL driver kursa bile sorun yaşama ihtimali yüksek, ayrıca DLSS açarsanız güncel oyunlarda 5700 XT ile neredeyse aynı FPS'leri verecek, 2060 Super orta ayarlar + RTX için ideal bir kart.
Attığım sistemdekilere göre kötü bileşenler, attığı B450M-K anakart giriş seviyesi, benim attığım anakart mosfetlere ve daha kaliteli bir VRM yapısına sahip, GameGaraj psuya güvenmek saçma olur, benim attığım Zalman'ın kaliteli modellerinden biri, netac SSD hakkında bir bilgim yok, ama Patriot ondan çok daha kalitelidir.
Render ve dosya taşıma konusunda çok daha hızlı oluyorlar, ama oyun ve Windows açılışı olarak arada 2-3 saniye oynuyor, yani amaç render ve iş değilse SATA SSD almak daha mantıklı.
Render ve dosya taşıma konusunda çok daha hızlı oluyorlar, ama oyun ve Windows açılışı olarak arada 2-3 saniye oynuyor, yani amaç render ve iş değilse SATA SSD almak daha mantıklı.
Hocam r5 3600de stok fanla çok fazla isiniyomus cogu yerde oyle gordum sikinti cekmek istemiyorum ve sistemi tek seferde almam gerekiyo daha sonra bi 4-5 sene bişey alamam
Hocam R5 3600'de stok fanla çok fazla isiniyormus cogu yerde oyle gordum sikinti cekmek istemiyorum ve sistemi tek seferde almam gerekiyor daha sonra bir 4-5 sene bir şey alamam.
Stok fan yetecektir, CPB'yi kapatırsanız stok fan ile sorun yaşamazsınız.
Ekstra soğutucu almanıza gerek yok, tavsiyem attığım 2060 Super sistemi almanız, montajı kendiniz yapabilirsiniz.