RX 570'den MSI 1660 Ti'a Geçmek Mantıklı mı?

gençler bende r5 3600 alıp rx560 mı alsam yoksa r5 1600af alıp yanına rx570 mi alsam karar veremedim yardımcı olacak var mı
1600 AF+RX580-RX590
RX570 ile 580 arasında 80 lira fark var.

Olay sadece Online oyunlar değilse R5 1600 AF daha mantıklı. Bana göre diğer seçim çok saçma olur.
Csgo - pubg mobile - fortnite oynarım cok fazla hikaye oyunu oynamam oynayacak olsam ilerde ekran kartımı yükseltirim anlamnda r5 3600 almak istiyorum o yüzden cok kararsızım ama bi yandan 99 kullanılıyor ekran kartı çok garip

CS:GO - PUBG Mobile - Fortnite oynarım cok fazla hikaye oyunu oynamam oynayacak olsam ilerde ekran kartımı yükseltirim anlamnda R5 3600 almak istiyorum o yüzden cok kararsızım ama bir yandan 99 kullanılıyor ekran kartı çok garip.

Bu oyunlar bile olsa RX 560 bayağı yetersiz kalır en azından RX570 yapsanız daha iyi. Bu oyunlar için RX 560'ın performansına bakın eğer beni idare eder derseniz karar sizin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı