RX 570'e 400W PSU yeter mi?

SAKNE

Kilopat
  • Intel Pentium G4560 1151 3.5 GHz
  • Sapphire RX 570 PULSE OC
  • Corsair Vengeance LPX DDR4 8 GB 2400 MHz RAM
  • ASRock H110M-DVS
  • Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200rpm 64MB 210Mb/s
  • Crossair Force LE 120 GB SSD
  • High Power 400W 80+ Bronze PSU
Bu sistem için 400W psu yeter mi? Ekran kartını yükselteceğim için soruyorum. Normalde bende GT 1030 var. Mart başında sistemim ortalama bu şekilde olacak. 400W PSU yeter mi yoksa yükseltmek mi gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterli.

Tam yeter mi yoksa ucu ucuna mı?
MSI güç kaynağı hesaplayıcı üzerinden sistemi hesapladığımızda 310W gibi bir değer çıkıyor. Bu değer maksimum tüketimi gösteriyor, yani yeterli olacaktır. Ama sıfırdan güç kaynağı alınacaksa 500W altı tercih etmeyin.

Galiba bu PSU'da 8 pin girişi yok ve ekran kartı 8 pin girişi istiyor diye biliyorum. 6+2 pin takabilir miyim? Yoksa dönüştürücü ya da yeni PSU mu almam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba bu psu'da 8 pin girişi yok ve ekran kartı 8pin girişi istiyor diye biliyorum. 6+2pin takabilirmiyim? yoksa dönüştürücü yada yeni psu mu almam gerek?
Yeni PSU almanızı tavsiye ederim ama alamayacak gibiyseniz dönüştürücü almanızı tavsiye ederim.

6+2 pin zaten 8 pin oluyor ekran kartı için. İşlemci kablosu da uyumluysa kullanabilirsiniz.
Tam yeter mi yoksa ucu ucuna mı?
Ekran kartı 150W civarında güç tüketimine sahip. İşlemci ise 50 W civarında.
360W verebiliyor gözüküyor 12V kanalından. Fazlasıyla yeterli geriye kalan miktar.

Merhabalar Aynı Sistem bendede Var Daha Doğrusu Ekran kartını alacağım.Fakat Galiba Bu psunun pinleriyle rx570 in pinleri uyumlu değilmiş doğrumudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…