RX 570'e nasıl UV yapılır?

Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  
Kartım RX570 Armor 4GB spesifik bir oyunun Optimizasyonundan dolayı kart 90 dereceyi geçiyor, dereceyi düşürmek içinde kart gücünü anlık kesiyor bu da FPS'in saniyelik 1'lere düşmesine sebep oluyor.

En azından bir 84 derece alsın da doğru düzgün oynayalım dedim ve bu videodaki Undervolt'u yaptım, ardından Gri bir ekran verdi Klaveyeden hiçbir kapatma kısayolu çalışmadığından kasadan kapattım açtım AMD uyarı verdi hata olduğundan Default'a çektik ayarları diye, nasıl doğru düzgün Undervolt yapabilirim? Yardımcı olur musunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI Afterburner üzerinden Fan Hızı ve ısı limitini ayarlayabilirsiniz, Kartın Termal macunu hiç değişti mi?

Hiç değiştirmedim, değiştirmek ne derece etki eder?
7 Yıllık bir ekran kartından bahsediyoruz. Büyük bir etki olurmu bilmem ama ısıyı ciddi derecede düşüreceğini düşünüyorum. termal macunların ortalama ömrü 5-6 yıldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…