RX 570'in Cyberpunk 2077 Değerleri Normal mi?

MrFinBlack

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
PC'min özellikleri:
Ekran Kartı: Sapphire RX 570 4 GB
İşlemci: Ryzen 3 3200G
RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB (8x2)
Anakart: Gigabyte B450M S2H
HDD: Seagate 1 TB 7200 Rpm
Bu özelliklere sahip bilgisayarımda en düşük ayarlarda bu FPS değerlerini alıyorum. Bence bu normal değil çünkü, ekran kartımın bu oyun için fps değerlerine internetten baktığımda 50-65 FPS arasında seyrettiğini gördüm. Ben ise 50 Fps üstüne çok nadiren çıkabiliyorum. Bunun sebebi nedir? Acaba donanımsal bir sorun mu?

GTX1080 ile oynuyorum. Bende de çok düşük FPS değerleri (Medium da 60 oluyor )bıraktım oyunu optimizasyon yok 3090 ile ancak Ultra ya da High'ta 60 FPS alıyorlar bu oyunda Low'da oynayacaksam oynamam.

CyberPunk EZ Optimizer by CodeZ1LLa V1.0
Bu yazılımı internette arattır indir kur. Ciddi miktarda fps düzeltiyor. Ben denedim oldu.

Ben EZ Optimizer ve SMT fix ile orta ayarlar'da 42-60 arası alıyorum, deneyebilirsiniz.

EZ Optimizer bir program, SMT dediğim olay bi fix yöntemi kendine özel bir programı yok.
Konu linkleri: SMT Fix EZ Optimizer
Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Verdiğiniz programı ve fix yöntemi için gerekli programı yükledim. EZ Optimizer, FPS açısından hiçbir işe yaramadı. SMT Fix programı ise girdiğim kodu kabul etmiyor. Sanırım oyunun patch güncellemesinden ötürü kodlar değişti diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…