RX 570'li sistem önerisi

Darboğaz adam

Centipat
Herkese merhabalar. Uzun zamandır çalışıyorum ve belli bir miktar para elime ulaştı. Aşağıda vereceğim sistem özellikleri olan bilgisayarı toplamak istiyorum çünkü şu ana kadar GTA 5 vs. açacak bir bilgisayarım olmadı. Bu karar benim için uzun yıllar Update yapabileceğim bir bilgisayar olsun istiyorum. Parçaları internetten uyguna alacağım zaten o konuda araştırmamı yaptım. Sizi fazla uzatmadan sistemle ilgili özelikleri ve alacağım, almayacağım parçalar aşağıda bulunacak. Bütçe Max: 2400₺ (sisteme Kasa SSD ve HDD dahil değildir)

-RX570 4 GB belli bir marka yok aklımda ama ortalama performansa göre ekran kartı yaklaşık 950₺ civarını bulunuyor.
-400W cyber PSU 100₺ civarı cüzi bir fiyatı var
-Arock A320M-K anakart AM4 soket (mantıken OC yapmayağım çünkü sistemi riske atmak istemiyorum) 350₺
-Ryzen 3 1200 veya 2200G 480-590₺
-8 GB RAM Crosair Vengeance Blue color 3000mghz RAM (tek kanal) 250₺
-Kasa -Depolama birimleri -Ekipmanlar dahil değildir!

Önerilere ve görüşlere daima açığım mesajlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar. Uzun zamandır çalışıyorum ve belli bir miktar para elime ulaştı. Aşağıda vereceğim sistem özellikleri olan bilgisayarı toplamak istiyorum çünkü şu ana kadar GTA 5 vs. açacak bir bilgisayarım olmadı. Bu karar benim için uzun yıllar Update yapabileceğim bir bilgisayar olsun istiyorum. Parçaları internetten uyguna alacağım zaten o konuda araştırmamı yaptım. Sizi fazla uzatmadan sistemle ilgili özelikleri ve alacağım, almayacağım parçalar aşağıda bulunacak. Bütçe Max: 2400₺ (sisteme Kasa SSD ve HDD dahil değildir)

-RX570 4 GB belli bir marka yok aklımda ama ortalama performansa göre ekran kartı yaklaşık 950₺ civarını bulunuyor.
-400W cyber PSU 100₺ civarı cüzi bir fiyatı var
-Arock A320M-K anakart AM4 soket (mantıken OC yapmayağım çünkü sistemi riske atmak istemiyorum) 350₺
-Ryzen 3 1200 veya 2200G 480-590₺
-8 GB RAM Crosair Vengeance Blue color 3000mghz RAM (tek kanal) 250₺
-Kasa -Depolama birimleri -Ekipmanlar dahil değildir!

Önerilere ve görüşlere daima açığım mesajlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Darboğaz yapmaz ama
Bence PSU değiştir 80+ bronz sertifikalı bir PSU almanı öneririm.
Ve AMD işlemci kullanmandan dolayı 8x1 değil 4x2 ram kullanmanı öneririm. Oyununa göre 5-10 FPS artırır

Darboğaz yapmaz ama
Bence PSU değiştir 80+ bronz sertifikalı bir PSU almanı öneririm.
Ve AMD işlemci kullanmandan dolayı 8x1 değil 4x2 ram kullanmanı öneririm. Oyununa göre 5-10 FPS artırır
Gerçekten o 80plus olayı nedir ya o olayı çözemedim ben. Birde 4x4 yapsam daha mantıklı geliyor Ram'in biri bozulursa yenisini alana dek idare edebilirim üstelik mantıklı geldi

İmzamdaki sistemimi kullanabilirsin bence. Rainbow Six Siege , GTA V , Apex Legends , The Witcher 3 oyunlarını en düşük ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorum. Hiç yüksek ayarlarda oynamadım ve hep 60 FPS sabit kullandım.

Güzelim sistem toplayıp merdiven altı 100 liralık PSU almak ne? Saçmalık.

İşlemci: Amd Ryzen 3 2200g 3.5ghz 4mb Am4 (65w) Vega8 Orj. Fan - n11.com
RAM: Corsair Vengeance Lpx 8gb 3000mhz Ddr4 Ram Cmk8gx4m1d3000c16 - n11.com
Anakart: ePttAVM - ASROCK AMD A320M-HDV R4 A320 DDR4 3200(OC) DVI HDMI DP AM4 M.2 US
PSU: SilverStone Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı (Tek Fiyatı veya High Power Eco 500w 85+ Bronze Güç Kaynağı - n11.com
Ekran kartı: MSI RX570 GAMING ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar (Bu model olmak zorunda değil, Sapphire Pulse veya Nitro+ almanız daha iyi olur. Asus ROG bulursanız o da iyi olur.)

Kasa, SSD ve HDD istememişsiniz mevcut var ise model belirtin yoksa da:

SSD: Mümkünse Samsung mümkün değilse 120 veya 240 GB Corsair, WD, Adata(SU630), Gigabyte, Crucial marka.
HDD: 1 TB WD veya Seagate.
Kasa ise bütçe belirtin.

İmzamdaki sistemimi kullanabilirsin bence. Rainbow Six Siege , GTA V , Apex Legends , The Witcher 3 oyunlarını en düşük ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorum. Hiç yüksek ayarlarda oynamadım ve hep 60 FPS sabit kullandım.
Ben 0dan toplamayacağım zaten daha fazla para vermek istemiyorum birde bütçemi aşıyor mu dediğin sistemin fiyatını bulamadım.

SSD JamesDonkey 240gb, HDD Seagate 500gb, Kasa sade bir kasa modeli yazmıyor zaten gösteriş meraklısı biri değilim.
Güzelim sistem toplayıp merdiven altı 100 liralık PSU almak ne? Saçmalık.

İşlemci: Amd Ryzen 3 2200g 3.5ghz 4mb Am4 (65w) Vega8 Orj. Fan - n11.com
RAM: Corsair Vengeance Lpx 8gb 3000mhz Ddr4 Ram Cmk8gx4m1d3000c16 - n11.com
Anakart: ePttAVM - ASROCK AMD A320M-HDV R4 A320 DDR4 3200(OC) DVI HDMI DP AM4 M.2 US
PSU: SilverStone Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı (Tek Fiyatı veya High Power Eco 500w 85+ Bronze Güç Kaynağı - n11.com
Ekran kartı: MSI RX570 GAMING ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar (Bu model olmak zorunda değil, Sapphire Pulse veya Nitro+ almanız daha iyi olur. Asus ROG bulursanız o da iyi olur.)

Kasa, SSD ve HDD istememişsiniz mevcut var ise model belirtin yoksa da:

SSD: Mümkünse Samsung mümkün değilse 120 veya 240 GB Corsair, WD, Adata(SU630), Gigabyte, Crucial marka.
HDD: 1 TB WD veya Seagate.
Kasa ise bütçe belirtin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı