RX 570'li sistem toplama

altinordulu1337

Picopat
Yer
M'era Luna Festival
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Belirli bir bütçe yok. Öncelikle bunu belirteyim. Eski bilgisayarımdan çıkan Sapphire 4 GB RX 570 ekran kartimi yeni bilgisayara takmak istiyorum. Bana DDR4 destekli PC toplayabilecek var mı? Monitör ve ekran kartı hariç. Ancak elimde ki ekran kartı DDR4 destekliyor mu bundan emin değilim. Belirtirseniz sevinirim. Bunun dışında AC Odyssey, Resident Evil Village gibi yeni nesil oyunlari Ultra olmasa bile, yüksek ayarlarda oynasam yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Butce belirtmemissin, kendi zevkime gore topladim o yuzden.

Butce belirtmemissin, kendi zevkime gore topladim o yuzden.

O kasa alınırsa sıvı soğutma şart.

Butce 5 bin tl diyeyim o zaman. Kafaniza göre toplayın zaten. Ekran kartım RX 570 ve DDR4 destekli bir sistem istiyorum. Dediğim gibi mükemmel olmasına gerek yok. Ancak yine de yeni nesil oyunlari yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayayım.

Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 Tane)

5-5.5 Arasında olması lazım fiyatı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı