Griffin0 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ekim 2020 #11 burstappenn dedi: Hatırlamıyorum, olabilir. Genişletmek için tıkla... Reis hesabına istemsizce ulaştım. Bu sorunu technopat acilen düzeltmesi lazım, yoksa bütün bilgilerimiz sızdırılabilir.
burstappenn dedi: Hatırlamıyorum, olabilir. Genişletmek için tıkla... Reis hesabına istemsizce ulaştım. Bu sorunu technopat acilen düzeltmesi lazım, yoksa bütün bilgilerimiz sızdırılabilir.
burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 9 Ekim 2020 #12 Griffin0 dedi: Reis hesabına istemsizce ulaştım. Bu sorunu Technopat acilen düzeltmesi lazım, yoksa bütün bilgilerimiz sızdırılabilir. Genişletmek için tıkla... O sorun herkeste var. Ayarları falan değiştiremezsin. Sadece konularıma ve diğer yerlere bakabilirsin.
Griffin0 dedi: Reis hesabına istemsizce ulaştım. Bu sorunu Technopat acilen düzeltmesi lazım, yoksa bütün bilgilerimiz sızdırılabilir. Genişletmek için tıkla... O sorun herkeste var. Ayarları falan değiştiremezsin. Sadece konularıma ve diğer yerlere bakabilirsin.
Griffin0 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ekim 2020 #13 burstappenn dedi: O sorun herkeste var. Ayarları falan değiştiremezsin. Sadece konularıma ve diğer yerlere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... E posta adresi felan hepsi gözüküyor reis, kötü niyetli biri olsam pek iyi olmazdı bence
burstappenn dedi: O sorun herkeste var. Ayarları falan değiştiremezsin. Sadece konularıma ve diğer yerlere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... E posta adresi felan hepsi gözüküyor reis, kötü niyetli biri olsam pek iyi olmazdı bence