yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 9 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar kartımda ısınma sorunu var ve bazı arkadaşlar undervolt önerdi bende biraa araştırdım ve ayarları yaptım fakat kaydet düğmesine basınca PC kapatıp açılıyyor ve ayarlar eski haline dönüyor yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar kartımda ısınma sorunu var ve bazı arkadaşlar undervolt önerdi bende biraa araştırdım ve ayarları yaptım fakat kaydet düğmesine basınca PC kapatıp açılıyyor ve ayarlar eski haline dönüyor yardımcı olur musunuz?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #2 Kaç mV düşürüyorsun voltu? Artı 0 Eksi
KS KS yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 9 Ağustos 2023 #3 Paveloyd dedi: Kaç mv düşürüyorsun voltu? Genişletmek için tıkla... Bir YouTube videosundaki adamun aynısını yaptım pek o işlerden anlamam çünkü. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Kaç mv düşürüyorsun voltu? Genişletmek için tıkla... Bir YouTube videosundaki adamun aynısını yaptım pek o işlerden anlamam çünkü.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #4 yusuf_xd7 dedi: Bir YouTube videosundaki adamın aynısını yaptım pek o işlerden anlamam çünkü. Genişletmek için tıkla... Aynısını yaparsan sistem kapanır tabii. Her kartın voltaj değeri farklıdır. Artı 0 Eksi
yusuf_xd7 dedi: Bir YouTube videosundaki adamın aynısını yaptım pek o işlerden anlamam çünkü. Genişletmek için tıkla... Aynısını yaparsan sistem kapanır tabii. Her kartın voltaj değeri farklıdır.
KS KS yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 9 Ağustos 2023 #5 Paveloyd dedi: Aynısını yaparsan sistem kapanır tabii. Her kartın voltaj değeri farklıdır. Genişletmek için tıkla... Onun kartı RX 580'di. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Aynısını yaparsan sistem kapanır tabii. Her kartın voltaj değeri farklıdır. Genişletmek için tıkla... Onun kartı RX 580'di.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #6 yusuf_xd7 dedi: Onun kartı RX 580'di. Genişletmek için tıkla... Her kartın silikon kalitesi farklıdır. 10'ar 10'ar yükseltin voltajı. Ondan sonra da Furmark yapın. Artı 0 Eksi
yusuf_xd7 dedi: Onun kartı RX 580'di. Genişletmek için tıkla... Her kartın silikon kalitesi farklıdır. 10'ar 10'ar yükseltin voltajı. Ondan sonra da Furmark yapın.
KS KS yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 9 Ağustos 2023 #7 Paveloyd dedi: Her kartın silikon kalitesi farklıdır. 10'ar 10'ar yükseltin voltajı. Ondan sonra da FurMark yapın. Genişletmek için tıkla... Peki her birinimi yükseltiyim. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Her kartın silikon kalitesi farklıdır. 10'ar 10'ar yükseltin voltajı. Ondan sonra da FurMark yapın. Genişletmek için tıkla... Peki her birinimi yükseltiyim.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #8 yusuf_xd7 dedi: Peki her birini mi yükselteyim? Genişletmek için tıkla... Core Voltage'ı sadece. Artı 0 Eksi
KS KS yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 9 Ağustos 2023 #9 Şöyle bir şey yaptım uygun mudur? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (3).png 189,4 KB · Görüntüleme: 49 Artı 0 Eksi
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #10 yusuf_xd7 dedi: Şöyle bir şey yaptım uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Bende o durum şeyleri yok. Afterburner'dan yapın daha kolay olur bence. Artı 0 Eksi
yusuf_xd7 dedi: Şöyle bir şey yaptım uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Bende o durum şeyleri yok. Afterburner'dan yapın daha kolay olur bence.