yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 9 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar kartımda ısınma sorunu var ve bazı arkadaşlar undervolt önerdi bende biraa araştırdım ve ayarları yaptım fakat kaydet düğmesine basınca PC kapatıp açılıyyor ve ayarlar eski haline dönüyor yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar kartımda ısınma sorunu var ve bazı arkadaşlar undervolt önerdi bende biraa araştırdım ve ayarları yaptım fakat kaydet düğmesine basınca PC kapatıp açılıyyor ve ayarlar eski haline dönüyor yardımcı olur musunuz?
KS KS yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 9 Ağustos 2023 #11 Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 1895901 Bende o durum şeyleri yok. Afterburner'dan yapın daha kolay olur bence. Genişletmek için tıkla... Peki bu ayararlarla sıcasklık testine asılo sokabilirim efendim. Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 1895901 Bende o durum şeyleri yok. Afterburner'dan yapın daha kolay olur bence. Genişletmek için tıkla... MSI afterburnermi. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 1895901 Bende o durum şeyleri yok. Afterburner'dan yapın daha kolay olur bence. Genişletmek için tıkla... Peki bu ayararlarla sıcasklık testine asılo sokabilirim efendim. Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 1895901 Bende o durum şeyleri yok. Afterburner'dan yapın daha kolay olur bence. Genişletmek için tıkla... MSI afterburnermi.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #12 Furmark indir. 1366x768 MSAA 8X ayarlarında 1.5 dakika boyunca stress testi yap. Artı 0 Eksi
KS KS yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 9 Ağustos 2023 #13 Paveloyd dedi: FurMark indir. 1366x768 MSAA 8X ayarlarında 1.5 dakika boyunca stress testi yap. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun 1080p yapsam sorun olur mu? Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: FurMark indir. 1366x768 MSAA 8X ayarlarında 1.5 dakika boyunca stress testi yap. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun 1080p yapsam sorun olur mu?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #14 yusuf_xd7 dedi: Peki sağ olun 1080p yapsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
KS KS yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 9 Ağustos 2023 #15 Paveloyd dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Sizde kaç FPS veriyor o tesstte efendim. Artı 0 Eksi
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #16 yusuf_xd7 dedi: Sizde kaç FPS veriyor o tesstte efendim. Genişletmek için tıkla... 60 FPS alıyorum da önemli olan FPS değil, sıcaklık değerleri ve ekranda garip yırtılmalar oluyor mu ona bakmak. Artı 0 Eksi
yusuf_xd7 dedi: Sizde kaç FPS veriyor o tesstte efendim. Genişletmek için tıkla... 60 FPS alıyorum da önemli olan FPS değil, sıcaklık değerleri ve ekranda garip yırtılmalar oluyor mu ona bakmak.
KS KS yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 9 Ağustos 2023 #17 Paveloyd dedi: 60 FPS alıyorum da önemli olan FPS değil, sıcaklık değerleri ve ekranda garip yırtılmalar oluyor mu ona bakmak. Genişletmek için tıkla... Yırtılma yok derece 80 çıktı nasıl sizce. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: 60 FPS alıyorum da önemli olan FPS değil, sıcaklık değerleri ve ekranda garip yırtılmalar oluyor mu ona bakmak. Genişletmek için tıkla... Yırtılma yok derece 80 çıktı nasıl sizce.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #18 yusuf_xd7 dedi: Yırtılma yok derece 80 çıktı nasıl sizce. Genişletmek için tıkla... 80 normal bir değerde toplam kaç mV düşürdün? Daha düşürebilirsin bence. Artı 0 Eksi
yusuf_xd7 dedi: Yırtılma yok derece 80 çıktı nasıl sizce. Genişletmek için tıkla... 80 normal bir değerde toplam kaç mV düşürdün? Daha düşürebilirsin bence.
KS KS yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 9 Ağustos 2023 #19 Paveloyd dedi: 80 normal bir değerde toplam kaç mv düşürdün? Daha düşürebilirsin bence. Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz gibi MSI Afterburner ile yapayımmmı. Paveloyd dedi: 80 normal bir değerde toplam kaç mv düşürdün? Daha düşürebilirsin bence. Genişletmek için tıkla... Benim Radeon software ayarlarım neden sizinki gibi değil nasıl sizinki yapabilirim yardımcı olur musunuz? @Paveloyd yardımcı olursanız lçok sevinirim. Son düzenleme: 21 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: 80 normal bir değerde toplam kaç mv düşürdün? Daha düşürebilirsin bence. Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz gibi MSI Afterburner ile yapayımmmı. Paveloyd dedi: 80 normal bir değerde toplam kaç mv düşürdün? Daha düşürebilirsin bence. Genişletmek için tıkla... Benim Radeon software ayarlarım neden sizinki gibi değil nasıl sizinki yapabilirim yardımcı olur musunuz? @Paveloyd yardımcı olursanız lçok sevinirim.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #20 yusuf_xd7 dedi: Sizin dediğiniz gibi MSI Afterburner ile yapayımmmı. Benim Radeon software ayarlarım neden sizinki gibi değil nasıl sizinki yapabilirim yardımcı olur musunuz? @Paveloyd yardımcı olursanız lçok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Karttan karta göre değişiyor o ayar. Değiştirilmiyor sanırım. Artı 0 Eksi
yusuf_xd7 dedi: Sizin dediğiniz gibi MSI Afterburner ile yapayımmmı. Benim Radeon software ayarlarım neden sizinki gibi değil nasıl sizinki yapabilirim yardımcı olur musunuz? @Paveloyd yardımcı olursanız lçok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Karttan karta göre değişiyor o ayar. Değiştirilmiyor sanırım.