Denizari Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #1 An itibarıyla bu kart kaç MH/s üretir? Bu kartı kullanmak artık mantıksız mıdır?
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 16 Ocak 2022 #2 ETH madenciliği için soruyorsanız evet ölü bir kart.
Denizari Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #3 dansemacabre dedi: ETH madenciliği için soruyorsanız evet ölü bir kart. Genişletmek için tıkla... ETH için değil aslında, genel madencilik için soruyorum. Hangi coini kazar veya kazabilir mi?
dansemacabre dedi: ETH madenciliği için soruyorsanız evet ölü bir kart. Genişletmek için tıkla... ETH için değil aslında, genel madencilik için soruyorum. Hangi coini kazar veya kazabilir mi?
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 16 Ocak 2022 #4 Denizari dedi: ETH için değil aslında, genel madencilik için soruyorum. Hangi coini kazar veya kazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ergo ve Raven kazar. Elektriğe yeni gelen zamdan sonra kar bırakır mı bilmem ama.
Denizari dedi: ETH için değil aslında, genel madencilik için soruyorum. Hangi coini kazar veya kazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ergo ve Raven kazar. Elektriğe yeni gelen zamdan sonra kar bırakır mı bilmem ama.