RX 580 4GB indirimdeyken alınır mı?

Murat Caner

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an Sapphire Nitro+ RX 580 4GB modeli indirime girdi. Sizce Kara Cumayı bekleyip 8 GB modelini almalı mıyım veya 8 GB modeli 1200 TL gibi fiyatlara düşebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kara cuma indirimde 8 GB olanı ne kadar düşer bilmiyorum. Bildiğim tek şey 4 GB ile 8 GB arasında çok bir fark olmadığı. Youtube'den bakarsanız eğer arada 5-10 FPS'lik farklar olduğunu ve bu farkın çok fark ettireceğini sanmıyorum. Belli belirsiz fark etseniz bile performansınız değişmeyecektir.

Onun yerine 1060 baksanız daha iyi değil mi peki?

8'in fazla düşeceğini sanmıyorum eğer sahip olduğun RAM 16 GB ise VRAM konusunda sıkıntı olmaz bence direkt al.

Sahip olduğum RAM'ler 8GB 3000 MHz. İlerde 16 GB yapmayı düşünüyorum.

Ölümcül fark yok diyeceksiniz ama Nvidia sürücüleri vb. anlamında teknik olarak daha problemsiz buluyorum. Ha fiyat olarak makas çok açılıyorsa ona bir şey diyemeyeceğim.

Ölümcül fark yok diyeceksiniz ama Nvidia sürücüleri vb. anlamında teknik olarak daha problemsiz buluyorum. Ha fiyat olarak makas çok açılıyorsa ona bir şey diyemeyeceğim.
Öyle zaten bazı oyunlarda 1060 farkını koyuyordu Youtube'da bakmıştım. Benim de tercihim 1060 olurdu ama maddi olarak fark varsa tabii ki 580.

Hem maddi olarak hemde RX580 DX12 de daha fazla performans veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…