RX 580 8 GB alınır mı?

Hocam sadece PSU ve RX 580 alsa darboğaz seviyesi ne olur? Yani çok aşırı denilcek seviyedemi olur?
Çok aşırı olur evet. İleride işlemci değiştirme şansı varsa RX 580 alsın. İşlemci değiştirme şansı hiç yoksa 1050 ti falan baksın.

İlerde hem işlemci hem ram değişir büyük ihtimal.

Çok aşırı olur evet. İleride işlemci değiştirme şansı varsa RX 580 alsın. İşlemci değiştirme şansı hiç yoksa 1050 Ti falan baksın.

İleride işlemci değiştirme imkanı var. İleride kendi isteğine bağlı RAM'de değişir ama işlemci kesin değişir.

Yani bu çocuk bir GTA bir Valorant oynayıp video seyrediyor hocam bence PSU ve RX 580 alsın ileriki zamanda da i7 3.nesil alır.

2000TL'ye daha iyi kartlar var RX 580 Max ederi 1600TL civarı.

Son düzenleme:
RX 580 kullanan biri olarak CPU hariç sıkıntı çıkarmaz diyorum.

RX 580 kullanan biri olarak CPU hariç sıkıntı çıkarmaz diyorum.

Hocam ekran kartı isteyen oyunlarda darboğaz yaşar mı? Yoksa işlemci isteyen oyunlardamı darboğaz yaşar?

Yani ben baktım işlemci yükü isteyen her oyunda darboğaz yaşanırmış GTA 5 darboğaz olacağını sanmam rahatlıkla oynar fakat Valorant için aynısını diyemeyiz maalesef neyse ben söyledim zaten arkadaşa hocam dedim ekran kartı ve PSU al ileriki zamanda da işlemci değişirsin dedim oda tamam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…