umuts19 Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 434 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #11 Merdo34 dedi: Kart temiz gibi duruyor ama oyun için kullandığına kimse garanti veremez. Kart biraz sıcak çalışıyor hepsi bu, zaten Valorant da bu sıcaklıklara ulaşmaz. Alınması için engel yok, Param Güvende ile mi alıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Elden alacağım fakat akşam alacağım için test edemeyeceğim o yüzden test videosu istedim.
Merdo34 dedi: Kart temiz gibi duruyor ama oyun için kullandığına kimse garanti veremez. Kart biraz sıcak çalışıyor hepsi bu, zaten Valorant da bu sıcaklıklara ulaşmaz. Alınması için engel yok, Param Güvende ile mi alıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Elden alacağım fakat akşam alacağım için test edemeyeceğim o yüzden test videosu istedim.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 6 Temmuz 2023 #12 umuts19 dedi: Elden alacağım fakat akşam alacağım için test edemeyeceğim o yüzden test videosu istedim. Genişletmek için tıkla... Kart gelince kendinizde teste tabi tutun ve konu açıp paylaşın.
umuts19 dedi: Elden alacağım fakat akşam alacağım için test edemeyeceğim o yüzden test videosu istedim. Genişletmek için tıkla... Kart gelince kendinizde teste tabi tutun ve konu açıp paylaşın.
umuts19 Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 434 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #13 Merdo34 dedi: Kart gelince kendinizde teste tabii tutun ve konu açıp paylaşın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam. umuts19 dedi: Tamamdır sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... 1950 TL'yi 1900 yapmadı bende almaktan vazgeçtim Son düzenleme: 6 Temmuz 2023
Merdo34 dedi: Kart gelince kendinizde teste tabii tutun ve konu açıp paylaşın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam. umuts19 dedi: Tamamdır sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... 1950 TL'yi 1900 yapmadı bende almaktan vazgeçtim