RX 580 8 GB ekran kartı kendini kapatıyor

Diorex

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RX 580 8 GB ekran kartım var. 5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunum yoktu. Uncharted oynarken bir anda kapandı. Sonra FPS düşmesi yediğinm yerlerde kendini kapatmaya başladı. Artık R6 oynarken bile arada kapanıyor. Tüm sürücülerim güncel. Termal macundan da olabilir. Ama özellikle Uncharted'da oluyor. Çözümü nedir?

Hocam aynı ekran kartı aynı sorun bende de vardı PC'yi yeniden başlatıp Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını aktifleştirmem gerekiyordu sürekli. 1 hafta önce PC'yi açmaya çalıştım hiç açılmadı. Ekran kartının çipi yanmış.

Armor model

Ben de ondan şüpheleniyorum. Uncharted oynarken 90 derecelere çıkıyordu. Bugün 1 saat 30FPS kilidi ile Low ayarlarda oynadım sorun olmadı. Sıcaklıkta 75 küsurlerdeydi.

Termal macun yenileyin. Büyük ihtimalle çok fazla ısındığı için kendini kapatıyor. Armor'lar zaten sıkıntılı ısınma konusunda.

Armor model maalesef soğuması kötü bir kart termal macun ve termal ped yenilemesi yapmaya kalksan kartın yarı fiyatı kadar tutucaktır kartı elden çıkartın derim yeni kart alın.

Hocam termal ped yenilemezse çok tutmaz. Termal pedler uzun ömürlü zaten çok bir şey olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Hocam termal ped yenilemezse çok tutmaz. Termal pedler uzun ömürlü zaten çok bir şey olacağını sanmıyorum.

Aynı kartı ben kullanıyorum 5 yıl oluyor benimki de neredeyse ternal ped yenilemesi şart. Çok kötü olmuştur hatta o pedler.

Aynı kartı ben kullanıyorum 5 yıl oluyor benimki de neredeyse ternal ped yenilemesi şart. Çok kötü olmuştur hatta o pedler.

Hocam 160 liraya Arctic MX-4 ve Arctic termal ped alsa ikisi yaklaşık 350-400 gibi bir şeye denk geliyor. İkinci elden bu tarz bir kart alsa desen uğraşmaya değmez. Bütçesi yeterliyse yeni kart bakabilir tabii ki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…