RX 580 8 GB - R5 5600X sistem Last of Us kaldırır mı?

Equenaa

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 Gb Ram
SSD veya HDD modeli
120 SSD 1TB HDD
Ekran kartı
Radeon Rx 580 8 gb
Anakart
Anakart Gigabyte
İşlemci
Ryzen 5 5600x
Last of Us part 1 alacağım sistem özellikleri yeterli mi? He bir de yükseltmem gereken bir şey varsa söylersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Last of Us part 1 alacağım sistem özellikleri yeterli mi? He bir de yükseltmem gereken bir şey varsa söylersiniz.

Hocam kaldırır ama zevk vermez bu portlamayı yapan şirketin sorunu büyük oranda diğer PlayStation portları çok güzel çalışıyor ama bu port aceleye gelmiş belli ki azıcık sorun sizde çünkü RX 580 eski bir kart küçük bir sorun diyorum çünkü halen popüler bir kart bu kartında kaldırabileceği şekilde portlanmalı aslında.

40-60 Fps arası oynayabilirsiniz düşük ayarlarda fakat pek akıcı olmaz.
Sisteminiz için ekran kartınızı yükseltmeniz sağlıklı olacaktır. Eğer bütçenizi belirtirseniz yardımcı oluruz öneri konusunda.

Last of Us, optimizasyonu en kötü oyunlar listesinde derece yapar. Sistemin kaldırır, düşük ayarlarda oynarsın. İleride ekran kartını yükseltsen pek tatlı olur.😁

Aslında PS4'e almıştım fakat iade etmiştim sonra vazgeçip oyunu indirdim bugün iadesi geldi oyun gitti PS4 de şu an 700 lira o yüzden oradan alamıyorum o yüzden PC'den alacağım.

Bu sistem ile RDR2 yüksek ayarlarda 60 FPS alıyordum sanırsam optimizasyondan kaynaklı FPS kaybı.

Last of Us, optimizasyonu en kötü oyunlar listesinde derece yapar. Sistemin kaldırır, düşük ayarlarda oynarsın. İleride ekran kartını yükseltsen pek tatlı olur.😁
rx 6600 xt almayı düşünüyorum

Aslında PS4'e almıştım fakat iade etmiştim sonra vazgeçip oyunu indirdim bugün iadesi geldi oyun gitti PS4 de şu an 700 lira o yüzden oradan alamıyorum o yüzden PC'den alacağım.

Bu sistem ile RDR2 yüksek ayarlarda 60 FPS alıyordum sanırsam optimizasyondan kaynaklı FPS kaybı.

Evet haklısınız optimizasyon kaynaklı. 6600 XT de güzel ama önerim 6650XT veya 7600 olur. Fiyatlara bakabilirsiniz:
7600 hem daha uygun fiyatta hem de 10 FPS daha iyi alır oyunlarda.

Evet haklısınız optimizasyon kaynaklı. 6600 XT de güzel ama önerim 6650XT veya 7600 olur. Fiyatlara bakabilirsiniz:
7600 hem daha uygun fiyatta hem de 10 FPS daha iyi alır oyunlarda.

Hocam B580 alsa daha iyi olmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı