BgeS Kilopat Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #1 Arma 3 oynuyordum ve oyundan tam çıkış yaptığım anda mavi ekran hatası geldi. PC yeniden başladı ve minidump dosyasını kontrol ettiğimde 1 yeni dosya oluştu arşivleyip sizinle paylaşıyorum. Bu soruna yol açan şeyi benimle paylaşırsanız sevinirim. AMD Ryzen 5 2600. 8 GB RAM. RX 580 8 GB. 480 GB SSD. Minidump
Arma 3 oynuyordum ve oyundan tam çıkış yaptığım anda mavi ekran hatası geldi. PC yeniden başladı ve minidump dosyasını kontrol ettiğimde 1 yeni dosya oluştu arşivleyip sizinle paylaşıyorum. Bu soruna yol açan şeyi benimle paylaşırsanız sevinirim. AMD Ryzen 5 2600. 8 GB RAM. RX 580 8 GB. 480 GB SSD. Minidump
KS KS BgeS Kilopat Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #11 claus dedi: Pek önemli bir problem görünmüyor. Ayrıca günümüzde oyun için 8 GB RAM yetmemeye başladı. Tekrardan hata alırsan yeni dosyaları gönderebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Evet RAM'i en kısa zamanda yükseltmeyi düşünüyorum. Artı 0 Eksi
claus dedi: Pek önemli bir problem görünmüyor. Ayrıca günümüzde oyun için 8 GB RAM yetmemeye başladı. Tekrardan hata alırsan yeni dosyaları gönderebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Evet RAM'i en kısa zamanda yükseltmeyi düşünüyorum.