RX 580 Afterburner ayarları

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu ayarlar nasıl olmalıdır? Hangileri kartın daha iyi ve daha sessiz çalışmalarını sağlar. Daha serin çalışması için ne yapmalıyım? (Yükte iken çekildi)

Dosya Ekleri

• sadf.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 66
Önceki açtığınız konuda da belirtmiştim aslında. Kimse size tam olarak şu şu ayarı yapın diyemez. Kendi kartınız için çalışan stabil bir ayar ya da sizin belirttiğiniz üzere kartın daha iyi ve daha sessiz çalışmasını sağlayan ayarı kendiniz bulmalısınız.

Yaptığım bu ayarda 70 dereceleri görmüyordum ama dünden belli 74 derecelere çıktı normal mi peki bu ?

Yaptığım bu ayarda 70 dereceleri görmüyordum ama dünden belli 74 derecelere çıktı normal mi peki bu ?
Aslında söylediğiniz 74 derece yüksek bir değer değil. Kartınızın en fazla kaç dereceye çıktığını görmek için FurMark gibi test programlarına bakabilirsiniz. FurMark gibi test programlarından yaptığınız ayarları karşılaştırmalı olarak test ederseniz daha net bir sonuca varabilirsiniz farklı farklı oyunlarda denemek yerine. Misal şu an yaptığınız ayarları 10 dakika boyunca FurMark programında test edin. Sonra kartın stok yani orijinal ayarlarına getirip yine 10 dakika FurMark programında test edin ve arada kaç derecelik fark oluşmuş öğrenebilirsiniz.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…