RX 580 alarak hata mı yaptım?

2300 e 5500 buldum da Gigabyte gtx 1660 super mini ile arasinda kaldim.(2619tl)
Inno3d tercih edebilirsiniz 2000 TL civarıydı uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız ama siz hazır sistem toplamıyor muydunuz?

Inno3d tercih edebilirsiniz 2000 TL civarıydı uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız ama siz hazır sistem toplamıyor muydunuz?
Ekran karti zaten demonte geliyormuş hocam hazır falan farketmez artık.
Şuan bütçemi aşmadan rx5500 sapphire nitro veya Gigabyte gaming oc alabilirim ve Bunu Rx li sistemle ayni butcede yapiyorum.Ama mini Gtx almak istersem 350 tl daha fazla vermem gerekiyor.

Toplam bilgisayar için ne kadar bütçeniz varsa söyleyin ben size direkt sistemi dizeyim.

Şöyle sorsam ne derdiniz sapphire mi Gigabyte mı?(3fan gigabyte)
Toplam bilgisayar için ne kadar bütçeniz varsa söyleyin ben size direkt sistemi dizeyim.
Hocam şuan monitör dahil ryzen 5 3500 rx 5500 24 gb ram corsair kasa ... 7600.
Şuan aklımda olan şey gigabyte alsam kasama sığarmı az daha verip sapphire mi alsam ?

Son düzenleme:
Monitör hangi model? Monitörün fiyatını çıkaralım ona göre dizelim tam ne kadarlık monitör aldığınızı bilmiyorum.

Monitör hangi model? Monitörün fiyatını çıkaralım ona göre dizelim tam ne kadarlık monitör aldığınızı bilmiyorum.
Monitör farketmez hocam.Bu sorumun cevabı ne olmalı peki: Sapphire'mi Gigabyte'mi ?(Sapphire 100tl fazla,Gigabyte 3fan)kasama sığar sanırım...

Monitör farketmez hocam.Bu sorumun cevabı ne olmalı peki: Sapphire'mi Gigabyte'mi ?(Sapphire 100tl fazla,Gigabyte 3fan)kasama sığar sanırım...
Gigabyte sığar. Ben size daha güzel sistem dizeyim.

Teşekkürler hocam.Ram 16 yetmiyor Hocam 64 diyor hatta ansys sağlam program 24 ram yeter.Peki aklımda kaldı Gigabyte daha iyi olurdu sanırım

Hocam attığım sistemi böyle alın. Samsung LS22F350FHMXUF 21.5" (Analog+HDMI) Full HD LED Fiyatı monitör olarak da bunu alın. Memnun kalacaksınız. 32 GB Ram var ayrıca 24'ten de daha iyi olur. Kasada yaptığım değiştirmeleri de yapın belleği T-Force 16 SSD'yi Toshiba Kasayı Corsair sonra 16'lık daha ekleyin sepete. Monitörü de HB'den alın vade farkı da yok orada. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…