RX 580 alınır mı?

Bütçe
4000

GamerMasası

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, benim bir sistem var öyle çok iyi değil özellikleri.
8 GB DDR 3 RAM 1600 MHz.
GT 740 ekran kartı.
Intel i5 4590 işlemci.
H81 anakart.
550W Power Supply.
Yani anliacaginiz ekran kartım biraz kötü ondan RX 580 alacağım 8 GB sürümünden.
Fiyatı da 3500 TL uygun yani ama 2024'te alınır mı? Bilmiyorum ondan size sormak istiyorum.
Oyun olarak Valorant, CS:GO, Fortnite, MC, Bannerlord 2 gibi oyunları oynuyorum. Sizce 2024'te alınır mı? RX 580 ha bu arada bütçem 4K.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcini i7 4790 yap RX570 al 4K ya alırsın ikisini de gayet kulanılır bir bilgisayar olur

Oynadığın oyunlara bakılırsa işine yarar fakat o karta o para verilmez hadi yaptın bir hata aldın diyelim o işlemciyle işine yaramaz her türlü zarara girersin.

İşlemcini i7 4790 yap RX570 al 4K ya alırsın ikisini de gayet kulanılır bir bilgisayar olur.

Anakart desteklemiyor dostum ondan işlemci maksimum i5 4590 oluyor.

Senin sisteme alınır ama o fiyata alınmaz 2300TL'den fazla vermek doğru değil.

Sıfır bulanamaz ki.

Senin sisteme alınır ama o fiyata alınmaz 2300TL'den fazla vermek doğru değil.

Sıfır bulanamaz ki.

İşlemcini i7 4790 yap RX570 al 4K ya alırsın ikisini de gayet kulanılır bir bilgisayar olur.

Oynadığın oyunlara bakılırsa işine yarar fakat o karta o para verilmez hadi yaptın bir o işlemciyle işine yaramaz her türlü zarara girirsin.

Kanka ne yapmalıyım tam olarak önerdiğin 4K ya ekran kartı var mı?

Anakart desteklemiyor dostum ondan işlemci maksimum i5 4590 oluyor.

Sıfır bulanamaz ki.

Sıfır bulanamaz ki.

Kanka ne yapmalıyım tam olarak önerdiğin 4K ya ekran kartı var mı?

2017 de çıkmış, sürücü desteği kesilmiş bir kartın 0 alınması ne kadar mantıklı bunu sorun kendinize üstelik Çin malı marka.

0 için bütçe fazlasıyla yetersiz, ancak RX6400 alınır ki o da zayıf. Bütçeyi biraz arttırıp RX 6500 XT alınabilir.

Kanka arada 3 k oynuyor yani bence şu an FPS değerleri de iyi yanı RX 580 alma taraftarıyim.
Hani işlemci de kötü ona göre ortalamam lazım RX 580 le darboğaz yapmaz i5 4590 ama RX6500 XT yapar ya kararsızım işlemci değiştirir sem PC değiştiririm daha iyi o
Olur yani en iyisi RX 580 gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…