RX 580 alınır mı?

Yszbaris

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem bu civarlarda. CS oynayacağım zaten genel olarak. Beni idare eder diye düşünüyorum ama kart cok şüpheli geldi. Ucuz olduğu için ilgimi çekti fiyatı çok iyi. alınır mı sizce? Bir fanı değişmiş.

Ben RX 580 8 GB kullandım 8 GB olduğuna bakma görünüşü gibi performansı hiç iyi değil

@Tilkiw, bir de bu kart serisi zamanında mining için kullanıldı, eski kart. Mining için kullanılıp kullanılmaması sorun değil de temizini bulmak zor.

RX 500 serisinin sorunlu çıkma ihtimali yüksek. GTX 1060 6 GB sürümüne bakabilirsiniz.
1060 6 GB çok overprice geldi gözüme asırlık kart 2500 3000 TL. Ben asırlık kart alacaksam bari çok para ödememek istiyorum. Yoksa güzel tercih. Sahibinden den ucuza bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Ben RX 580 8 GB kullandım 8 GB olduğuna bakma görünüşü gibi performansı hiç iyi değil
RX 570 ile 120 160 fps cs2 oynadım. Bana yeterli geldi. Cod warzone 30 fps oynattı o biraz üzdü.
Temizini bulmak çok zor genelde mining yapılmış yorulmuş kartlar oluyorlar ben tavsiye etmem
Aynı fikirdeyim bana bir muadil lazım ama bulamıyorum bu fiyata.

@Tilkiw, bir de bu kart serisi zamanında mining için kullanıldı, eski kart. Mining için kullanılıp kullanılmaması sorun değil de temizini bulmak zor.

Ben yurt dışından almıştım 2 yıl önce falan başlarda güzeldi ama sonradan sapıttı içini 1 defa dahi açmadım güvenlik etiketi duruyordu tahammül edemedim sattımşimdi GTX 1060 6 GB kullanıyorum biraz daha para biriktirip GTX 1070 8 GB'a geçeceğim

Bu jenerasyonun çoğu miningli oluyor. Temizinden GTX 1660s bütçe zorlanırsa çok daha iyi performanslı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı