Kartı satın alacağım arkadaşım, uzun süre ekran kartı odaklı bi oyun oynadığında 84-85 derece olduğunu söylüyor. Çok bi problem olacağını düşünmüyorum..
Kartı satın alacağım arkadaşım, uzun süre ekran kartı odaklı bir oyun oynadığında 84-85 derece olduğunu söylüyor. Çok bir problem olacağını düşünmüyorum.
85 derece çok fazla, fanıda çok sesli çalışır bunun. 4 GB modellerden iyi soğutmalı model bulmanız daha iyi olur çekilecek çile değil bu kart. Forumdaki her hocamız Armor modelinin alınmayacağını bilir. Yine de son sözü siz söylersiniz.
85 derece çok fazla, fanıda çok sesli çalışır bunun. 4 GB modellerden iyi soğutmalı model bulmanız daha iyi olur çekilecek çile değil bu kart. Forumdaki her hocamız Armor modelinin alınmayacağını bilir. Yine de son sözü siz söylersiniz.
Olmaz öyle şey hocam sizin fikirleriniz benim için önemli. Daha önce hiç Ekran Kartı değişimi yapmadığım için fazla bilgiye sahip değilim. Şuan kullandığım ekran kartı boştayken bile 85 derece sabit kaldığı için normal görmeye başladım..
Merhabalar. Rx 580'i aldım, şuan yeni bir güç kaynağı bakıyorum. 500W bir PSU yeterli olur mu?
Bende de RX 580 var ve 500W güç kaynağım var. Yeterli olup olmaması güç kaynağının ne kadar kaliteli olduğuna göre değişiyor. 12V kanalından fazla watt verenler (mesela benimki 38A ) besleyebilir. FSP, High Power gibi bilinmiş popüler +80 sertifikalı güç kaynakları almalısınız.