RX 580 alınır mı?

Recepuysal

Femtopat
Daha fazla  
RX 580 alınır mı? Bütçe 7600 TL, bunun yanıda anakart islemci de alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır alınmasına da elinizdeki tüm parçaları belirtin daha dengeli bir öneri yapalım.

Aktif olarak kullanıyorum benim için performansı gayet yeterli. Ne kadar para verdiğinize göre değişir.

Alınmaz abi çöp kart. Kabullenin artık. Tofaş şahine ferrari muamelesi yapmayı bırakın artık. Realist olun, gerçekçi olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyata daha iyisi varsa öner onu aldıralım o zaman. Saçma sapan triplere girmene gerek yok fiyatına göre en iyi seçeneklerden birisi. Neye göre çöp diyorsun açıkla da biz de bilgilenelim.

Fiyatı düzgün ise alınmayacak kadar kötü bir kart değil. Fiyat civarında rakip kart varsa alalım hocam.

Aynı fiyata daha iyisi varsa öner onu aldıralım o zaman. Saçma sapan triplere girmene gerek yok fiyatına göre en iyi seçeneklerden birisi. Neye göre çöp diyorsun açıkla da biz de bilgilenelim.
Fiyatı düzgün ise alınmayacak kadar kötü bir kart değil. Fiyat civarında rakip kart varsa alalım hocam.
Fiyata göre kıyaslamıcan, günümüz şartlarına, ihtiyaçlarına göre değerlendirecen. İmmortals of Aveum'u 1080p ultrada 60 fps'te sorunsuz oynatsın hadi.

Bu fiyat bandında bahsettiğiniz oyunu 1080p Ultra 60 FPS oynatacak kart önerinizi bekliyorum alacağım.

Fiyata göre kıyaslamıcan, günümüz şartlarına, ihtiyaçlarına göre değerlendirecen. Immortals of Aveum'u 1080p ultrada 60 FPS'te sorunsuz oynatsın hadi.

Fiyata göre kıyaslamayacaksak neye göre kıyaslayacağız? Arkadaşın bütçesi kısıtlı. Bütçesi en iyi neye yetiyorsa onu önermeye çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…