RX 580 alınır mı?

Fiyata göre kıyaslamayacaksak neye göre kıyaslayacağız? Arkadaşın bütçesi kısıtlı. Bütçesi en iyi neye yetiyorsa onu önermeye çalışıyoruz.
Ölü yatırım yapmaktansa bekleyip bütçe artırması daha mantıklı.

Bahsettiğiniz oyunda 1080p 60FPS Ultra ayarlar için ne kadar bir bütçe arttırayım. Hocam kart önerisi yapabilir misiniz?

Bu dediğine ben de katılıyorum. Ancak arkadaş sistem belirtmediği için önceki kartı ne bilemiyoruz. Belki GT210 çıkacak. Bilemeyiz, ona göre yorum yapmak gerekir. Hemen alınır/alınmaz damgası vurmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu dediğine ben de katılıyorum. Ancak arkadaş sistem belirtmediği için önceki kartı ne bilemiyoruz. Belki GT210 çıkacak. Bilemeyiz, ona göre yorum yapmak gerekir. Hemen alınır/alınmaz damgası vurmayın.
Belki de ilk sistemi, o bütçeyle oyun oynamak istemiş ki sormuş. Direk karta kötü demek çok garip. Fikir olarak sunulabilirdi.

Belki de ilk sistemi, o bütçeyle oyun oynamak istemiş ki sormuş. Direk karta kötü demek çok garip. Fikir olarak sunulabilirdi.

Hocam ben kötü dememişim ki. En azından bütün sisteme ayırdığı bütçeyi, alacağı donanımı belirtseydi işimiz kolaylaşırdı.

Hocam ben kötü dememişim ki. En azından bütün sisteme ayırdığı bütçeyi, alacağı donanımı belirtseydi işimiz kolaylaşırdı.
Tabii ki sizin için demedim. Arkadaş için diyorum. Bir kartın değerini ne kadar f/p olduğu belirler. Şu listeye bir göz atsın bakalım 5.sırada kim var.

Yok hocam Immortals of Aveum'u 1080p ultrada 60 FPS açmıyorsa alınmaz ya. Arkadaş zaten anakart işlemci ekran kartı 7600TL bütçe yazmış bu bütçeye alınabilecek en iyi kartlardandır RX 580.

Tabii ki sizin için demedim. Arkadaş için diyorum. Bir kartın değerini ne kadar F/P olduğu belirler. Şu listeye bir göz atsın bakalım 5.sırada kim var.

Her bütçede, her kart alınır. RX 580 yılların kartı. Evet AMD ilk çıkarttığı yıllarda driver sorunlarıyla insanları bunalttı. Ancak zaman geçtikçe bunu çözdü. Dediklerinize katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…