RX 580 alınır mı?

3 Yılını doldurmuş ve 1650S'e gore tek fazlasi VRAM olan RX 580 alacaginiza yeni mimarili bir cok avantaji olan 1650S alin. VRAM konusuna çok takilmayin derim zaten RX 580 gucundeki bir kartin 8 GB VRAM'i ne kadar verimli kullanacagi belirsiz.

İşlemciyi satıp, 3100 veya 3300X modeline geçin. Ekran kartı olarak Inno3D 1650 Super tercih edin. Sürücü problemi çekemezsin ayrıca daha performanslı. VRAM Açısından da 5500 XT bakabilirsiniz.

@Roux @Adem Yıldız_ burada gayet düzgün konuşuyorum. O zaman gitsin ekran kartı yerine işlemci alsın ben napayım diye bir cümle de hiç hoş bir cumle değil. Arkadaşa güzel bir dil ile "Bu yapacağınız GPU güncellemesi sizi uzun süreli götürmeyebilir. Hem 570 ile 580 arasında dağlar kadar fark yok. Sizin icin en iyisi Suanlik 570 bir çok oyunda yettiği için o para ile işlemci güncellemesi yapmanız ve sıra GPU güncellenmesine gelince o zamanki çıkan kartlara göre bütçenize uygun bir kart almanız olacaktir." Diyebilirsiniz.

Çok saçma bir yükseltme olur en az RX 5600XT almanı öneririm onada işlemcin darboğaz yapar.

Senin RTX 2.

Farkındaysan bu bundan iyi gibi bir şey demedim. RX580 alma lafından hemen sonra 1650S al demene laf ettim. Bu iki kart arasında hangisi ucuzsa onu alma taraftarıyım, aynı fiyatsa RX580 fakat 8 GB ise.

Ne varmış bu lafta? Zaten 1650S varken RX 580 alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…