RX 580 Almak Halen Mantıklı mı?

Kazuhira Miller

Kilopat
Yer
Mother Base
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sistemime yeni bir ekran kartı almak istiyorum ve monitörüm de Freesync özellikli olduğu için AMD ekran kartlarına bakıyorum. Forumları ve haber kanallarını araştırdım fakat Nvidia olsun AMD olsun iki üretici tarafından da yakın zamanda bir kart çıkmayacağı yazıyor, ben de bu yüzden RX 580 ekran kartına yöneldim. Aklıma RX 580 almayı koydum ama fiyatı bir hayli kabarık, kart GTX 980 den bile daha pahalı olmuş. Kartın çıkış fiyatını bilmediğim için böyle bir konu açtım. Sizce bu kart hala alınabilir bir kart mı? Yüksek fiyatına rağmen almaya değer mi ? (Bütçem 2000 TL ve eğer uygun bir şey bulabilirsem kartı elden alacağım, Vatan Bilgisayar vb. mağazalardan.)
  • İşlemci: i5 6402P
  • Anakart : MSI H110M PRO-VD
  • RAM: 8 GB
  • PSU: TT Smart 550W 80+Bronze (12V kanalından 504W veriyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 TL altında bir fiyata bulunursa ve piyasada o an daha ucuza GTX 1060 6 GB modeli yoksa, alınabilir. Bu iki karta da 1600 TL'den fazla verilmesi içimi acıtıyor. Ama yapacak bir şey yok maalesef. Önce madencilik şimdi de Dolar fena vurdu özellikle ekran kartı piyasasını.

RX 580 fiyatını hak etmiyor, almayın. 1600-1700 TL civarına GTX 1060 6 GB alabilirsiniz. Yeni ekran kartlarını da bekleyebilirsiniz.
GTX 1060 da 2000 TL üstünde. Üstelik yeni ekran kartlarının bir süre gelmeyeceğini okudum bu yıl içinde çıkmayacak galiba.

GTX 1060 da 2000 TL üstünde. Üstelik yeni ekran kartlarının bir süre gelmeyeceğini okudum bu yıl içinde çıkmayacak galiba.
GTX 1060 ile RX 580 fiyatları aynıysa RX 580 alınır. Şu an piyasadaki hiçbir kart fiyatını hak etmiyor. Yapacak bir şey yok.

bir süre gelmeyeceğini okudum bu yıl içinde çıkmayacak galiba.
Clickbait haber çok, tam olarak belli değil hiçbir şey. Ben inanmıyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…