Ağustos güncellemesini falan bilemem ama adamlar yaptığı güncelleme de her zaman eski ekran kartlarını bir kademe düşürüyorlar bu bir gerçek, şu an kullandığım 18.9.1 sürümün de bir sıkıntı yok eğer sıkıntı yaşarsam değiştiricem.Ben de yaşadığım problemlerden ötürü Kasım ayında yayınlanan sürüme geçmiştim ancak ekran kartım HD 7000 serisinden olduğu için video kaydetme ya da ekran görüntüsü alma gibi özelliklerden mahrum kalmıştım. Bu ayın başında çıkan güncellemede sorunları giderdiler. Eğer yine problem yaşarsanız Ağustos güncellemesine geçmeyi deneyebilirsiniz.
Kesinlikle. Ben AMD kullanıcısı olmaktan utanıyorum mesela. Ciddi anlamda bilgisayar aldığım zaman bu konuda bilinçli olsaydım Nvidia seçerdim, sırf böyle yazılım problemleri yaşamamak için. Maalesef bunu yapıyorlar ve yapmaya da devam edecekler. Ne de olsa para kazanmaları gerek, değil mi ?Ağustos güncellemesini falan bilemem ama adamlar yaptığı güncelleme de her zaman eski ekran kartlarını bir kademe düşürüyorlar bu bir gerçek, şu an kullandığım 18.9.1 sürümün de bir sıkıntı yok eğer sıkıntı yaşarsam değiştiricem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.