RX 580 Armor 8 GB vs RX 580 Nitro+ 4 GB mı?

Göktuğ GK

Centipat
Bende 4 aydır RX 580 Armor var. Bir arkadaş ile Nitro ile takas yapabilirim. Sizce yapayım mı?

Armor çok ısınıyor ama diğeri de 4 GB.

8 GB VRAM olması daha iyi. Çok ısınıyor derken şu an kullandığınız kart oyunlarda maksimum kaç dereceye çıkıyor, MSI Afterburner ile test edip SS atar mısınız?
PUBG'de 87 derecelerde dolanıyor ve ayarlarım en düşükte, CS:GO gibi oyunlarda da orta ayarlarda 80 dereceye çıkıyor. FPS'imi 60'a sabitleyince ısı 70'lere iniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yapma. Arkadaş kartı ne amaçla kullandı ve karta bir şey oldu mu belli değil. Kazancın olmayacak, yani gereksiz bir risk.
Yok adam aciliyetten satıyor arada 3,5 fps fark olur diyor. Benim ekran kartım oyun oynanacak gibi değil yani takas etmezsem de başka bir ekran kartı alacağım. Kesinlikle kimse RX 580 Armor almasın

Ben de merak ettim. Neden oyun oynanacak gibi değil diyorsunuz?

Ya oyunlar gayet akıcı tamam fakat çok fazla oynayınca 90 derecelere kadar çıkabiliyor ve ekran kartının yanma korkusundan dolayı bilgisayarı kapatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…