RX 580 Armor fan hızı kaç RPM olmalı?

Öncelikle selamlar. RX 580 Armorda max RPM kaç olmalı ve yüzde kaçta kullanmalıyım? Açıkçası sesten rahatsız olmuyorum, şu an 2200 RPM ve %44 sabit. Bu şekilde kullanmam bir soruna yol açar mı? Sıcaklık max 69 gördüm, oynadığım oyunlar; Wot, CS:GO, GTA 5, Bannerlord, HOI4. Bilgilendirirseniz sevinirim

Boşta iken dönmesi çok mantıklı değil bana kalırsa. Çünkü fanlar ne kadar çok dönerse o kadar hızlı aşınır. Aşınmasından başka bir problem olmaz dönmelerinde ancak dediğim gibi yük altında çalıştırırsanız daha iyi olur bence.

Fanı %100 yaparak hız aşırtma yaparsanız daha fazla FPS ya da görüntü kalitesi alabilirsiniz.

Hocam o kart %44de nasıl 2200 rpm oluyor bi %70 75 vardır gibi başka biyerdende test etmenizde fayda var.

Fanı %100 yaparak hız aşırtma yaparsanız daha fazla FPS ya da görüntü kalitesi alabilirsiniz.
Fanı %100 yapsın da bir daha hiç bir şey duyamasın. Hiç 570/580 Armor kullanmadınız sanırım.

Fanı %100 yapsın da bir daha hiçbir şey duyamasın. Hiç 570/580 Armor kullanmadınız sanırım.

Kulaklıkla oynarsa sıkıtı kalmaz. Mesela ben laptop + soğutucunun fan hızını arttırıp kulaklık takınca zor duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…