RX 580 Armor için undervolt zararlı mıdır?

Fazıl Deveci

Decapat
Merhabalar arkadaşlar, 1 yıl önce almış olduğum RX 580'nin çok ısındığını 89 derece olduğunu gördüm ve 1366 MHz'den 1240 MHz'ye çektim ve ortalama 5 FPS gibi bir düşüş yaşadım ancak sıcaklık önce %100 kullanımda 89 iken şu an Max 75 derece. Sizce bu sıcaklık normal mi ve undervoltun bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu karta undervolt bir dengesiz geliyor, Armor serisindeki sıkıntı olabilir bilmiyorum. 1,080V ile de denedim, 1,050V ile de. Stabil görünüyorken bir anda her şey mahvoluyor. 89 derece normal değil, kasanın hava sirkülasyonunu güçlendir veya sirkülasyonu iyi olan bir kasa al. Armor serisinin soğutması o kadar da kötü değil.

Bu karta undervolt bir dengesiz geliyor, Armor serisindeki sıkıntı olabilir bilmiyorum. 1, 080V ile de denedim, 1, 050V ile de. Stabil görünüyorken bir anda her şey mahvoluyor. 89 derece normal değil, kasanın hava sirkülasyonunu güçlendir veya sirkülasyonu iyi olan bir kasa al. Armor serisinin soğutması o kadar da kötü değil.

Kasanın ön kapağını açtığımda 89 derece yerine 85 vs oluyor ancak kasanın içi çok serin oluyor, şu an ekran kartı 75 derece ancak kasa biraz sıcak. Kasayı değiştirmem lazım cidden, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı