yareyare Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #1 Konu yazıyor başlıkta sizden cevapları bekliyorum.
Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #2 yareyare dedi: Konu yazıyor başlıkta sizden cevapları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Resim atarmısnız.
yareyare dedi: Konu yazıyor başlıkta sizden cevapları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Resim atarmısnız.
yareyare Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #3 Miroyasa dedi: Resim atarmısnız. Genişletmek için tıkla... buyrun bide güç kablolarını yanlış taktığımı nasıl anlarım? Dosya Ekleri A1807BAD-0F60-4409-BA1B-C39E6C87C2E9.jpeg 198,8 KB · Görüntüleme: 35
Miroyasa dedi: Resim atarmısnız. Genişletmek için tıkla... buyrun bide güç kablolarını yanlış taktığımı nasıl anlarım?
Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #4 yareyare dedi: Buyurun. Bir de güç kablolarını yanlış taktığımı nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam sanirsam güç kablosunu birleştirme misiniz çıkartın zaten anlarsınız tiklerden onlayi birleş tırın oturur zaten sonra takin.
yareyare dedi: Buyurun. Bir de güç kablolarını yanlış taktığımı nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam sanirsam güç kablosunu birleştirme misiniz çıkartın zaten anlarsınız tiklerden onlayi birleş tırın oturur zaten sonra takin.
yareyare Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #5 Miroyasa dedi: Hocam sanirsam güç kablosunu birleştirme misiniz çıkartın zaten anlarsınız tiklerden onlayi birleş tırın oturur zaten sonra takin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şu anda herhangibi bir sıkıntı yaratırmı?
Miroyasa dedi: Hocam sanirsam güç kablosunu birleştirme misiniz çıkartın zaten anlarsınız tiklerden onlayi birleş tırın oturur zaten sonra takin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şu anda herhangibi bir sıkıntı yaratırmı?
Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #6 yareyare dedi: Hocam peki şu anda herhangi bir bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bence cıkartın birleştirin.
yareyare dedi: Hocam peki şu anda herhangi bir bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bence cıkartın birleştirin.
yareyare Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #7 Miroyasa dedi: Hocam bence cıkartın birleştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam çıkartıp birlleştiricem tekrar takacağım pekiya ben bu ekran kartı psusunu yanlış takıp takmadığımı nasıl anlarım?
Miroyasa dedi: Hocam bence cıkartın birleştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam çıkartıp birlleştiricem tekrar takacağım pekiya ben bu ekran kartı psusunu yanlış takıp takmadığımı nasıl anlarım?
Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #8 yareyare dedi: Hocam tamam çıkartıp birlleştiricem tekrar takacağım pekiya ben bu ekran kartı psusunu yanlış takıp takmadığımı nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Ekran gelemez kartınızda takılı değilken kirmzii ısırık yanıyorsa oradan anlardiniz.
yareyare dedi: Hocam tamam çıkartıp birlleştiricem tekrar takacağım pekiya ben bu ekran kartı psusunu yanlış takıp takmadığımı nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Ekran gelemez kartınızda takılı değilken kirmzii ısırık yanıyorsa oradan anlardiniz.