RX 580 Armor termal macun sonucu

Talhacolak1903

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek
RX 580 Armor kartımın termal macununu Arctic MX 4 ile değiştirdim, 1063 Volt'ta anca soğuyan kart 1425 MHz 1100 Volt'ta fanları ses çıkartmadan çalıştırıyor ve maksimum derece 77. Armor'un gerçekten tek sıkıntısı macunuymuş elinizde bu kart varsa kesinlikle bu işlemi gerçekleştirin.

Büyük ölçüde performans farkı olmuş. Elinize sağlık.

Bende de aynı kartın Gigabyte Aorus 8GB modeli var. Kartın stok çalışma frekansı biraz düşük. Uzun süredir düşünüyorum acaba termal macun değişimi yapsam overclock yapabilir miyim diye.

Teşekkür ederim. İyi bir macun alın pahalıya kaçmanıza gerek yok arctic mx 4 kullandım ben çok başarılı. En azından hem sessiz olur hem kasa içi sıcaklık düşer vs vs bunun katkısı büyük.
3 Senedir RX 580 4GB kullanıyorum, karta 1 kere ellemedim termal macunu değiştirmek faydalı olur mu?
Etkisi olur tabii ki fotoğraftan da gördüğünüz gibi kartın limitlerini zorlamaya kadar gidebiliyorum artık ve güç tüketim limiti yüzünden daha da ellemiyorum hani bırakın limiti yanına yaklaşamazdım bu skorun.

Hayatımda hiç değiştirmedim, Bir Sorun çıkar mı yaparken? değiştirmesi kolay mı?

Hayatımda hiç değiştirmedim, Bir Sorun çıkar mı yaparken? değiştirmesi kolay mı?
Ben de hiç değiştirmemiştim direk vidaları söktüm ve temizledim hani komplike bir olay değil ya korkulacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…