RX 580 Armor ve R5 3500X sistem, Marvel Spider-Man 2 oynatır mı?

devran gök

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistemim Marvel Spider-Man 2 için yeterli mi ilk seriyi oynayıp bitirdim ama 2'yi merak ediyorum veya baska hangi oyunları tavsiye edersiniz sisteme göre?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim Marvel Spider-Man 2 için yeterli mi ilk seriyi oynayıp bitirdim ama 2'yi merak ediyorum.
Son güncellemeler ile artık açılıyor gibi gözüküyor ve FSR ile 60FPS alabiliyor düşük grafikte:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Önceden hiç açılmıyordu.

Merak ettiğiniz oyun olursa Youtube'a yazıp bulabiliyorsunuz testleri hocam.

Baska hangi oyunları tavsiye edersiniz sisteme göre?
Piyasada ki çoğu oyunu açar zaten, sadece 2023 sonrası oyunlarda sıkıntı baş gösteriyor.
Ne tür oyun istiyorsunuz?

Aksiyon hikaye tür spiderman 2 oynamak istiyorum

Aksiyon hikaye tür spiderman 2 oynamak istiyorum
Süper kahraman oyunu olarak Batman Arkham ve Spiderman dışında birşey yok. Eski oyun olarak Xmen Wolwerine Origins, Deadpool The Game gibi oyunlar vardı.

@devran gök
1080P FSR 3.1 ile 30FPS civarı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ozaman oynayamıyorum sanırım
Attığım yeni videolara göre açılıyor. Önceki video ilk oyuna aitmiş, hatalı oldu o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…