RX 580 aşırı düşük performans

Intel i5 8. nesil düşünüyorum. İşlemciyi değiştirirsem sorun kalkacak mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anakartı değiştirmemek için söylemiştim.
Anladım haklısınız. Sadece dediğim gibi, hangi anakart hangi işlemcileri destekliyor, pin sayısı nedir bakmadım. Geçen sene AMD Ryzen serisine geçtiğimden beri yeni parçaları takip etme ihtiyacı hissetmiyorum

Sürücüyü kuruyorum birazdan MSI afterburner ile de gta 5'te test yapayımda neyin ss ini atayım ?

İşlemci değiştikten sonra ...
Eğer HDD'nizde de sorun yoksa problemleriniz ortadam kalkar. Şu anda işlemciniz, ekran kartınızı sadece %25 olarak besleyebiliyor. 8400 olan işlemci %96 civarı besler ve dar boğazı ortadan kaldırır. Diğer parçalarınızda fiziksel bir sorun yoksa, probleminiz çözülür. Size ikinci önerim ise işlemciyi de değiştirdikten sonra BIOS güncellemesi yapmanız yönünde olacaktır. Bilgisayarınıza temiz kurulum yapın. Farkı hissedeceksiniz.

BIOS güncel HDD'ten SSD'ye geçicem windows 10 Memory Managament çökmesini yaşıyordum ram'lerden baya şüpheleniyorum fakat memtest86 bir problem bulamadı.

memtest babamın bilgisayarında da sorun bulamıyor. Ancak babam da bilgisayarında sürekli olarak aynı hatayı alıyor. RAM'ler bundan 15 sene önce çok kolaydı. Alır takardın, hiç uğraşmazdık. Şimdi ise seri numarası, lot numarası, üretim grubu gibi pek çok detaya girmek gerekiyor.

Ramler anakartıma uymuyor 2133 Mhz ile çalıştırıyor 2400 Mhz ile çalıştırırsam ekran gelmiyor.
Neden sürücüyü silip yüklemem isteniyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…