RX 580 beklenmeli mi, GTX 1060 mı alınmalı?

6 ekran kartını aynı anda para kasmak için kullanıyorlar. Bunlar küçük sistemler. YouTube'da matematiğimin yetmeyeceği sayıda kartla devasa bir mining çiftliği gördüm. Bayılacaktım az kalsın. Şu an 1400 civarına GTX 1060 var. AMD RX serisi için politika değiştirirse şaşırmam. O zaman tek alternatif 1060 olur.

Dostlar galax gtx 1060 hakkında ki düşüncelerinizi de alsam Çok ismini duymadım markanın ama genel yorum olumlu. Sizin görüşleriniz nedir?

Önerilen kartlardan biri. Tasarım bakımından HOF dışındakileri sevmiyorum.
Bu arada AMD'nin, kartları madencilerin sömürmesinden rahatsız olduğunu öğrendim. Nedeni ise oyunculukta kullanımda Nvidia'nın farkı açması.
AMD madenciler için bu yüzden özel kartlar üretecek. Umarım AMD kart bulabiliriz.

Konu amacindan disari tasmis bence. Konuyu acan arkadasa yardim edilmemis. (1 arkadasimiz haric) Galax piyasadaki en kaliteli kartlardandir. Daha once de bazi konularda yazdigim gibi rakibi ASUS veya MSI olabilir. Nanokatalog guvenilir diyen de var guvenmeyin diyen de var. Tercih size kalmis. Almayi dusunurseniz live chatten mutlaka stok bilgisi aliniz. Fakat benim tavsiyem Eksen veya sinerjiden almaniz. EXOC modelini aliniz digerlerinde backplate yok ve OC degerleri biraz daha dusuk olabilir. Fakat GAlax gercekten cok kaliteli bir markadir. Gozunuz kapali alabilirsiniz.

Sinerjiye baktım hocam ancak göremedim stoklarda. Rx gibi olmasından korktum biraz. Aslında bir miktarda beklesem daha iyi olur gibi. En iyisi sinerjiden kartı takibe alıp biraz beklemek olucak. Daha önce bakmış mıydınız hiç karta fiyatı ne kadardı sinerjide?

1221 TL idi. Allah Allah... Daha 2 gun once vardi. Eksenden alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…