RX 580 Bilgisayar çöküyor

Jexx

Kilopat
RAM
Corsair 8x2
SSD veya HDD modeli
CORSAIR 120 GB ,1 TB HDD
Ekran kartı
RX 580 8GB
Anakart
ASUS B350M-K
İşlemci
RYZEN 3 2200G
Merhaba, ilk öncelikle kısa zaman önce bilgisayar oyunlara girince çöküyordu, format atmayı denedım düzelmedi, BIOS'ta ayarları optimize et seçeneğiyle düzeltmiştim fakat bu akşam driveri güncellemeye çalışırken bilgiayar çöktü fakat hiçbir türlü Windows'a giriş yapamadım. Az önce tekrar format attım ve girdim, sorum şu ki bilgisayarın parçalarından birinin sorununu olduğunu düşünüyorum, hangisinin sorunlu olduğunu öğrenebileceğim bir program var mı acaba veya hepsi için ayrı ayrı soruşturabileceğim, şimdiden teşekkürler.

Hocam tekniks servis baştan virus arıyor misal böyle durumlarda zaten siz windows yeni kurmuşsunuz onların elinde ram var işlemci var power supply var ekran kartı var birer birer değiştirip deniyorlar biliyorum parçaları. Siz kablolara bakın ekran kartı sürücüsünü bizde nvıvıda temiz kurulum var sizdede DDU mu var kaldırıp tekrar yükleyin kullanımı nasıldır internette var bana lazım olmadığı için DDU hakkında bilgim yok. Nerden anlayacağınız ki sistem hangi parçada sorun var. Böyel bir arıza nerde program olsaydı tehcnobatta işimiz olmazdı.

DDU ile yeni formatta yaptım suan,gerekli güncellemeleride yaptım,zaten sorum sihirli bir şekilde birinin sorunu çözmesi değil, örneğin hdd için herhangi bir sağlık değerini ölçmek için program var mı onu sormaktı.Yanıtınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…