stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 235 28 Ağustos 2022 #1 Normalde kusursuz şekilde çalışan masaüstü bilgisayarım şu an kasıyor, dosya indirmiyor. Ayrıca MSI Afterburner da çalışmıyor. Her şeyi 0 gösteriyor. Ekran kartı: RX580. İşlemci: R3 3100. SSD 500GB, 50GB boş alan var. RAM: 16 GB.
Normalde kusursuz şekilde çalışan masaüstü bilgisayarım şu an kasıyor, dosya indirmiyor. Ayrıca MSI Afterburner da çalışmıyor. Her şeyi 0 gösteriyor. Ekran kartı: RX580. İşlemci: R3 3100. SSD 500GB, 50GB boş alan var. RAM: 16 GB.
Neoreality Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 512 Çözümler 3 28 Ağustos 2022 #2 Hocam MSI Afterburner her şeyi 0 gösteriyorsa bir sıkıntı vardır. Bilgisayara virüs girmiş olabilir. Artı 0 Eksi
MagicinofMars Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 330 Çözümler 2 28 Ağustos 2022 #3 Yazılımsal donanımsal bir sorun olmuş olma ihtimali var fakat sürücülerini güncel tutuyor musun? Artı 0 Eksi
gRoved06 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #4 Aynı sorun bende de var arkadaşımda da, büyük ihtimalle son güncellemelerle alakalı. Artı 0 Eksi
KS KS stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 235 28 Ağustos 2022 #5 MagicinofMars dedi: Yazılımsal donanımsal bir sorun olmuş olma ihtimali var fakat sürücülerini güncel tutuyor musun? Genişletmek için tıkla... Şu an güncelledim sürücüleri geri dönüş yapacağım. Artı 0 Eksi
MagicinofMars dedi: Yazılımsal donanımsal bir sorun olmuş olma ihtimali var fakat sürücülerini güncel tutuyor musun? Genişletmek için tıkla... Şu an güncelledim sürücüleri geri dönüş yapacağım.
MagicinofMars Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 330 Çözümler 2 28 Ağustos 2022 #6 stoxienN dedi: Şu an güncelledim sürücüleri geri dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartlarının kronik sorunudur FPS düşüklüğü hayırlısı bakalım. Artı 0 Eksi
stoxienN dedi: Şu an güncelledim sürücüleri geri dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartlarının kronik sorunudur FPS düşüklüğü hayırlısı bakalım.
KS KS stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 235 28 Ağustos 2022 #7 MagicinofMars dedi: Yazılımsal donanımsal bir sorun olmuş olma ihtimali var fakat sürücülerini güncel tutuyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba şu an Afterburner düzgün çalılıyor, oyuna geçeceğim. stoxienN dedi: Hocam merhaba şu an Afterburner düzgün çalılıyor, oyuna geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorun driverlardan kaynaklıymış sorunu düzelttim teşekkürler. Artı 0 Eksi
MagicinofMars dedi: Yazılımsal donanımsal bir sorun olmuş olma ihtimali var fakat sürücülerini güncel tutuyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba şu an Afterburner düzgün çalılıyor, oyuna geçeceğim. stoxienN dedi: Hocam merhaba şu an Afterburner düzgün çalılıyor, oyuna geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorun driverlardan kaynaklıymış sorunu düzelttim teşekkürler.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 28 Ağustos 2022 #8 Ne zamandır böyle ? Son güncellemeden olabilir istersen bi öncekini kurmayı dene ve Gpu kablolarını kontrol et. Artı 0 Eksi
Ne zamandır böyle ? Son güncellemeden olabilir istersen bi öncekini kurmayı dene ve Gpu kablolarını kontrol et.