Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 26 Eylül 2020 #1 Merhaba, ekran kartım RX 580. BIOS'unu güncellemeli miyim? Güncellersem performans artar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2020
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.212 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #2 BIOS ile sürücüyü karıştırdınız sanırım.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #3 Performans artışı sağlanabilir. Ama aldığınız risk bu işlem için bence değmez. Herhangi bir aksaklıkta kart çöp olabilir. Garanti de keza devre dışı kalır. Bunu servisin yapması daha iyi olur.
Performans artışı sağlanabilir. Ama aldığınız risk bu işlem için bence değmez. Herhangi bir aksaklıkta kart çöp olabilir. Garanti de keza devre dışı kalır. Bunu servisin yapması daha iyi olur.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 26 Eylül 2020 #4 Ekran kartı BIOS güncellemesi bence pek gerekli değil. Sürücülerinizi güncel tutun. 5FPS için ekran kartını çöp etme ihtimalini göze almaya değmez.
Ekran kartı BIOS güncellemesi bence pek gerekli değil. Sürücülerinizi güncel tutun. 5FPS için ekran kartını çöp etme ihtimalini göze almaya değmez.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #5 Paveloyd dedi: BIOS ile sürücüyü karıştırdınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartlarının da BIOS’u vardır hocam.
Paveloyd dedi: BIOS ile sürücüyü karıştırdınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartlarının da BIOS’u vardır hocam.
Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 26 Eylül 2020 #6 Paveloyd dedi: BIOS ile sürücüyü karıştırdınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim sürücüyü kastetmiştim.
Paveloyd dedi: BIOS ile sürücüyü karıştırdınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim sürücüyü kastetmiştim.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.137 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #7 Ekran kartlarında BIOS güncelleme önerilmeyen bir durumdur ancak sürekli problem olması durumunda bilen kişiler tarafından yapılmalıdır.
Ekran kartlarında BIOS güncelleme önerilmeyen bir durumdur ancak sürekli problem olması durumunda bilen kişiler tarafından yapılmalıdır.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.212 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #8 Ahmet Keleşoğlu dedi: Özür dilerim sürücüyü kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... WHQL sürümünü şiddetle tavsiye ederim. Benim gibi stabil bir kart kullanmıyorsan sürüm güncellemeni tavsiye etmem. MoonDrag dedi: Ekran kartlarının da BIOS’u vardır hocam. Genişletmek için tıkla... Karıştırmış.
Ahmet Keleşoğlu dedi: Özür dilerim sürücüyü kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... WHQL sürümünü şiddetle tavsiye ederim. Benim gibi stabil bir kart kullanmıyorsan sürüm güncellemeni tavsiye etmem. MoonDrag dedi: Ekran kartlarının da BIOS’u vardır hocam. Genişletmek için tıkla... Karıştırmış.