RX 580 çip tamiri için 950 TL normal midir?

hackermonrR

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım bir anda kare kare oldu bir daha açılmadı. Bilgisayarcıya götürdüm çip arızalanmıştır dedi 350 TL dedi. Başka bir bilgisayarcıya götürdüğümde 400 TL dedi. Ben çok piyasasını bilmiyorum en son şehir dışına bir tanıdığa yolladık. Aşırı ısınmadan çip soketi ve 2 RAM soketi bozulmuş 950 TL diyor. Sizce fiyat nasıl ve ben bunu yaptırırsam 6 ay-1 sene sonra tekrar arıza olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar gider bilinmez. 950 TL için 2 yıl bile gitse bu piyasada iyi diyebiliriz.

Hem VRAM hem çip'in aynı anda bozulması pek mantıklı gelmedi ancak 950 TL makul gibi.

Fiyat normal sayılabilir. Ancak bu işi gerçekten güvenilir alanında iyi birine yaptırın. Kartı sıcak hava tabancası ile ısıtıp geri göndermesinler.

O karttan para kazanmak isteyen çok tamirci olacaktır. Öncelikle arızanın ne olduğunu öğrenmelisin. Yoksa bin bir çeşit arıza var deyip fazla para kazanmak isterler dikkat et.

Aşamaları basitçe video ya da fotoğraf çekmelerini isteyin.

Hem VRAM hem çip'in aynı anda bozulması pek mantıklı gelmedi ancak 950 TL makul gibi.

Aşırı sıcakta kalmış dediler.
O karttan para kazanmak isteyen çok tamirci olacaktır. Öncelikle arızanın ne olduğunu öğrenmelisin. Yoksa bin bir çeşit arıza var deyip fazla para kazanmak isterler dikkat et.

RAM soketleri ve çip soketi ısınmadan arızalanmış dediler ama acaba tamirden dolayı tekrar arıza çıkartır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…