B burak.brks Zeptopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #1 Selam, RX 580 ile mining için güç tüketimi kart başına 140W civarı. Bunu düşürmenin bir yolu yok mu? Core voltage ile düşürülüyor diye duydum ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Core voltage şu an 860 olarak ayarlı.
Selam, RX 580 ile mining için güç tüketimi kart başına 140W civarı. Bunu düşürmenin bir yolu yok mu? Core voltage ile düşürülüyor diye duydum ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Core voltage şu an 860 olarak ayarlı.
Xenithral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 1.221 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO MOBO: ASUS B450M DRAGON GPU: PALIT RTX 3060 DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #2 Power limit düşürerek güç tüketimini azaltabilirsiniz.
B burak.brks Zeptopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #3 amd işlemci de ayarlar kısmında power limit göremiyorum. tam olarak nereden yapılıyor acaba ? ve kaça düşürmem gerekiyor ?
amd işlemci de ayarlar kısmında power limit göremiyorum. tam olarak nereden yapılıyor acaba ? ve kaça düşürmem gerekiyor ?
Wolker Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #4 Öncelikle msi after burner programınıkullandığını düşünürek şu videoyu bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et resimde benim referans değerlerim Dosya Ekleri msi.jpg 89 KB · Görüntüleme: 30
Öncelikle msi after burner programınıkullandığını düşünürek şu videoyu bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et resimde benim referans değerlerim