RX 580 Crimson Relive 17.9.3 "Radeon Software çalışmayı durdurdu" hatası

mbeyceoglu

Hectopat
Daha fazla  
Radeon Software (Crimson- Relive) Son çıkan 17.9.3 sürümüne güncelledim. Ancak driver, program vesaire yüklendikten sonra ek olarak Relive yüklememi tavsiye etti yükledim, kurulum bitti. Şimdi yeniden başlat butonu vardı bastım ancak Radeon Software çalışmayı durdurdu hatası aldım. Ardıdan programlardan bulup Radeon Settings'i bulup açtım, program çalışıyor ancak Relive kullanılamıyordu FPS değerlerimde gözle görülür düşüş oldu (CSGO: 280-299'dan 120-150 arası, PUBG: 110-90'dan 70-40 arası bir düşüş) bunun üzerine DDU ile kaldırıp tekrar kurdum aynı şeyleri yaşadım. Ardından 17.7.2 sürümünü denedim ancak bu seferde Relive'ı kullanabilirken gaming sekmesi hata verdi. Şu anda DDU ile silip 17.9.3 kurmuş durumdayım 17.9.3 çıktığından beri bu işlemleri tekrar tekrar yaptım sonuç yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Sistem:
  • Ekran kartı: RX580
  • İşlemci: Ryzen 5 1600 @3.2 GHz
  • İşletim sistemi: Windows 10 Pro (Orjinal ancak OEM lisanslı)

@Recep Baltaş Konuya dair bir çözüm öneriniz var mı?

Kimsenin konu hakkında bir fikri yok mu arkadaşlar ?

Bende 17.9.2'de hiçbir sorunum yokken, 17.9.3'te tarayıcı üzerinden Youtube'da veya diğer sitelerde video izlerken görüntü hızlı bir şekilde solup düzeliyor videonun ileri saniyelerinde yapmıyor sadece başlangıçta ve tam ekrandan çıkarken solup düzeliyor. 17.9.2'ye geri döndüm ve hala bu sürümde devam etmekteyim.

Bu konu hakkında başlık açmıştım bende senin gibi hüsran bir şekilde cevapsız şekilde kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…