RX 580 Crysis Kasma

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Sistemim şu şekilde:
*MSI H81M-PRO VD
*MSI RX580 4G
*8GB Ram
*İ5 4570
*Zalman 600W PSU
*2TB HDD
Oynadığım oyun Crysis 1. Dev örümceğin uçak gemisine geldiği bölümde oyun aşırı kasıyor. Yürürken bir problem yok ama silahla ateş ederken oyun 20-25 FPS'ye kadar düşüyor. Önceki bölümlerde kasma hiç yokken bu bölümde aşırı kasma sorunu yaşıyorum. Hatta oyun 2 kere aşırı kasmadan dolayı kendini kapattı. Oyunum Steam versiyonu. Tüm sürücüler güncel. RX 580 gibi bir kartın 2007 yapımı Crysis'de zorlanması garibime gitti açıkçası. Tamam, Crysis sistemleri zorlayan bir oyun ama RX 580 gibi bir kartın böyle bir sıkıntı yaşamaması gerekiyor bence. Sizce sorun nedir ?

Görevin ismini pek hatırlamıyorum fakat dev bir uzaylı örümcek robotu uçak gemisine çıkıyor çok fazla patlama efektleri var. Mesela roket atarken örümceğe FPS çok pis düşüyor. Anlamadım gitti. RX 580 gibi kartın bu oyunda zorlanması garip.

Crysis çok beğendiğim ama aynı zamanda sıkıntılı bir oyun. İyi sistemlerde bile rahat çalışmayabiliyor. Donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum ama diğer oyunlarda aynı fps düşüşü oluyor mu gözlemleyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı