RX 580 Cyberpunk 2077 performansı

Makaleler
1
Daha fazla  
Aslında başka konuda arkadaşlar rahat bir şekilde oynarsın dediler yüksek ayarlar için. Sizce oynar mıyım? Ultra ayarlar ile kaç FPS alabilirim?
AMD Ryzen 5 3600 işlemci, RX 580 ekran kartı ve 32 GB RAM.

Aslında başka konuda arkadaşlar rahat bir şekilde oynarsın dediler yüksek ayarlar için.

Evet doğru söylemişler. Umarım başka bir konu daha açmazsın buraya yazılanları da onaylatmak için.

Kardeş burada kimse oyunu oynamadı sadece sistem gereksinimleri açıklandı. Oyun çıktı sen aldın, ne kadar FPS vereceğini mi düşünüyorsun. Hey Allah'ım ya. Oynarsın işte önerilen sistemde hangi değerler alınıyorsa.

Son düzenleme:
Önerilen sistem gereksinimlerine ekran kartı için GTX 1060 belirtilmiş, RX 580 ile arasında pek fark olmadığına göre rahatlıkla oynayacağınız doğrudur.

Kardeş burada kimse oyunu oynamadı sadece sistem gereksinimleri açıklandı. Oyun çıktı sen aldın, ne kadar FPS vereceğini mi düşünüyorsun. Hey Allah'ım ya.
Oyun 2 ay sonra çıkacak evet oyunu aldım ve kaç fps alacağımı düşünüyorum. Burada yüksek ayarlarda oynayacağımı ben de biliyorum ultra ayarlarda alabileceğim fps kaç olacağını merak ediyorum.

53.

Sorduğun soruya gelecekten gelen kimse yoksa cevap veremez. FPS öyle sabit kalan bir değer değil hele de böyle büyük bir oyunda. Fazla açık alana ve NPC olan yere gidersin 40 FPS verir, kapalı alana gidersin 70 FPS verir. CDPR önerilen sisteme senin kartının dengi olan 1060 6GB'ı koyduysa arkana yaslanıp beklemen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…