S SkyNata Femtopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #1 RX 580 ekran kartım devre dışı kalıyor. Sürücülerini tekrar indirmeden gelmiyor. Günde 1 kez oluyor. DDU ile güvenli modda tamamen sildim ve WHQL sürümünü yükledim. Yok olmuyor ve bazen de ekran gidiyor. PSU'yu aç kapa yapmadan gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2022
RX 580 ekran kartım devre dışı kalıyor. Sürücülerini tekrar indirmeden gelmiyor. Günde 1 kez oluyor. DDU ile güvenli modda tamamen sildim ve WHQL sürümünü yükledim. Yok olmuyor ve bazen de ekran gidiyor. PSU'yu aç kapa yapmadan gelmiyor.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 30 Nisan 2022 #2 BIOS güncelleyip denediniz mi? Farklı bir işletim sisteminde de deneyip aynı sorunu yapıyor mu diye kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
BIOS güncelleyip denediniz mi? Farklı bir işletim sisteminde de deneyip aynı sorunu yapıyor mu diye kontrol edebilirsiniz.
KS KS S SkyNata Femtopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #3 Bogazitchy dedi: BIOS güncelleyip denediniz mi? Farklı bir işletim sisteminde de deneyip aynı sorunu yapıyor mu diye kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... pekala hocam döneceğim. Artı 0 Eksi
Bogazitchy dedi: BIOS güncelleyip denediniz mi? Farklı bir işletim sisteminde de deneyip aynı sorunu yapıyor mu diye kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... pekala hocam döneceğim.