Geçen gün Gigayte RX 580 8 GB ekran kartı satın aldım eski ekran kartımı arkadaşa vermiştim (Asus GTX 950). Gerekli güncellemeleri yapıp driverları kurduktan sonra birkaç el League of Legends oynayayım dedim yalnız en fazla +120 FPS alıyorum. Eski ekran kartımla çok rahat +150 FPS alabiliyordum bu duruma biraz takıntı yaptım ve sebebini bulamadım yardımcı olur musunuz?
Sistem Özellikleri;
Hayır, çözüm bulamadım. Üniversite sınavı da yaklaştığı için vakit ayırıp çözümünü internetten araştırmadım. Eğer sen bulursan bana da mesaj atar mısın ?
Evet, DDU ile temiz kurulum yaptım siz söyledikten sonra yalnız değişen bir şey olmadı. Hala aynı sorun devam etmekte.
Bu konuda hakkında yardımcı olacak biri yok sanırım buralarda ?
Evet diğer oyunlarda denedim. CS:GO ortalama 100/120 FPS alıyorum. OwerWatch ortalam 80/100 FPS alıyorum ve Guild Wars2 70/80 FPS alıyorum. Ekran kartının sıcaklığı maksimum 70/75 Dereceyi görüyor.
Not: Oyunlarda Yüksek veya Düşük çözünürlükte oynama FPS değerini çok etkilemiyor 3-5 FPS artıyor veya azalıyor. Ayrıca bütün Driver ve gerekli yazılımları kurdum.