RX 580 düşük FPS problemi

Anıl92

Hectopat
Daha fazla  
Geçen gün Gigayte RX 580 8 GB ekran kartı satın aldım eski ekran kartımı arkadaşa vermiştim (Asus GTX 950). Gerekli güncellemeleri yapıp driverları kurduktan sonra birkaç el League of Legends oynayayım dedim yalnız en fazla +120 FPS alıyorum. Eski ekran kartımla çok rahat +150 FPS alabiliyordum bu duruma biraz takıntı yaptım ve sebebini bulamadım yardımcı olur musunuz?
Sistem Özellikleri;
  • INTEL SKYLAKE CORE İ5 6500
  • MSI B150 GAMING M3
  • KINGSTON Hyperx Fury 8GB 2133MHz DDR4
  • Gigabyte RX 580 8GB
  • Corsair Carbide Serisi 300R 600W

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hayır yapmadım. DDU yapmak mı gerekiyor?

Çözüm bulabildiniz mi?
Ben de aynı hatayı yaşıyorum
Hayır, çözüm bulamadım. Üniversite sınavı da yaklaştığı için vakit ayırıp çözümünü internetten araştırmadım. Eğer sen bulursan bana da mesaj atar mısın ?
DDU ile temiz kurulum yaptınız mı?
Evet, DDU ile temiz kurulum yaptım siz söyledikten sonra yalnız değişen bir şey olmadı. Hala aynı sorun devam etmekte.
Bu konuda hakkında yardımcı olacak biri yok sanırım buralarda ?

Dosya Ekleri

• 1.gif
    561,2 KB · Görüntüleme: 96
  • 2.gif
    805,4 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Başka oyunda denediniz mi? LOL sistemi yormayan bir oyun kart kendini kullanma gereği görmediği için olabilir.

Başka oyunda denediniz mi? LOL sistemi yormayan bir oyun kart kendini kullanma gereği görmediği için olabilir.
Evet diğer oyunlarda denedim. CS:GO ortalama 100/120 FPS alıyorum. OwerWatch ortalam 80/100 FPS alıyorum ve Guild Wars2 70/80 FPS alıyorum. Ekran kartının sıcaklığı maksimum 70/75 Dereceyi görüyor.

Not: Oyunlarda Yüksek veya Düşük çözünürlükte oynama FPS değerini çok etkilemiyor 3-5 FPS artıyor veya azalıyor. Ayrıca bütün Driver ve gerekli yazılımları kurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…