RX 580 Düşük FPS ve Kullanırken Sinyalin Gitmesi

Makaleler
9
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Önce 2. el RX 480 aldım. Kart, sistem boştayken sorunsuz çalışıyordu. Oyuna girince aşırı bir coil whine sorunu oluyordu. Birden sinyal gidiyor ve kartın üzerindeki fanlar deli gibi son hızda dönmeye başlıyordu. Power düğmesine basana kadar sistem durmuyordu. Kartta sorun var diye aldığım kişiye iade ettim. Sonra indirim denk getirip sıfır RX 580 4GB Dual model bir kart aldım. Fakat bunda da birebir aynı sorunu yaşıyorum. Yine yükte coil whine var ve sinyal kesilip fanları hızlanıyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir?
Sistem;
* i7 6700
* MSİ H110M Pro-D
* Asus Dual RX 580 4GB
* 8 GB 2133MHz DDR4 Kingston
* Hadron 650W

İnternette biraz araştırdım. Senin psu'nu kullanan kişiler coil whine sorunu yaşıyormuş. Bence sıkıntı PSU'da. Sıfır bir psu almanızı öneririm. FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal PSU evet. Ama tanıdık bilgisayarcılar falan hep ekran kartında veya anakartta sorun var dediler. PSU olarak CM MWE 650W 80+Bronz alacağım öneri için teşekkkürler.
Hocam yerinizde olsam öncelikle PSU değiştirirdim. Ve sonra sorunun devam edip etmediğine bakardım. Kesinlikle PSU değiştirmeniz lazım böyle bir sisteme bu PSU emanet edilmez

Sorununuz büyük ihtimal PSU kaynaklı. Ondan kaynaklı olmasa bile PSU gibi çok önemli bir parçada Hadron,Everest gibi markalardan uzak durulmalı.

Sorun psu da imiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…