Ramle alakalı olmadığına kesinlikle eminim hocam 8 gb ram gayette yeterli psu kaç yıllık
Garantiye gönderseydin haşimdi ye alırdın ekran kartını eğer sorun tekrak devam ediyorsa ve de driverların güncel ise psu dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Ramle alakalı olmadığına kesinlikle eminim hocam 8 gb ram gayette yeterli psu kaç yıllık
Garantiye gönderseydin haşimdi ye alırdın ekran kartını eğer sorun tekrak devam ediyorsa ve de driverların güncel ise psu dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
PSU sıfır değişimden geldi. Öncekinde CW vardı. 8GB RAM'i sabah sipariş ettim bir de öyle deneyeceğim. Şuan GTA V'te çoğunlukla yüzde 90-100 arası kart kullanılıyor nadiren yüzde 80-70'lere düşüyor. O düşüşte ise donma oluyor. FPS ise en az 46 gördüm her şey very high ve mxaa 4x şekilde. RAM gelince bakacağız artık.
Hocam bir de şu var. MSI Kombuster, Furmark gibi testlerde saatlerce sorunsuz bir şekilde kalabiliyor sistem. Yani PSU'da sıkıntı olsa o testlerde de bir hata vs. olmaz mıydı? Hatta karta OC bile yapabiliyorum FPS de artıyor ama yine de donmalar takılmalar bitmiyor. RAM geldiğinde yine donarsa kaldırıp balkondan atacağım kasayı gına geldi artık
1X8GB 2133 MHZ var. Aynı modelden bir tane daha aldım yarın elime ulaşacak. Şuan düşük GPU kullanımını çözmüş durumdayım en az %85-90 kullanım oluyor ama yinede donmalar var. Umarım RAM'le çözülür hocam teşekkür ediyorum.
Bende 750Tİ ile oynarken sorunsuz oynuyordum. Sanırım grafik kalitesi artınca RAM kullanımı da arttı ve yetersiz kaldı. Çünkü her şey very high, FXAA açık ve MXAA 4X şekilde oynuyorum. Önceden ikisini de açamazdım ve high- very high karışık ayarlarda oynardım.
1X8GB 2133 MHZ var. Aynı modelden bir tane daha aldım yarın elime ulaşacak. Şuan düşük GPU kullanımını çözmüş durumdayım en az %85-90 kullanım oluyor ama yinede donmalar var. Umarım RAM'le çözülür hocam teşekkür ediyorum.