RX 580 ek 8 pin ve 6 pinle takılırsa sorun olur mu?

adem22

Picopat
Daha fazla  
Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8 GB GPU Gaming ekran kartı alacağım. PSU'da yok 8 pin ve 6 pin. Şimdi ben 6 pin to 8 pin satın alırsam, öyle kullanırsam sorun olur mu?

CPU (4+4) 8 pin to 2X(6+2) GPU pin splitter. 8 pin to 2X8 pi | მეორადი და ახალი ნივთების ყიდვა-გაყიდვის პლატფორმა Mymarket pin bu.

2 dönüştürücü ile yapacağım ilk bunu takacağım Power supleye sonra da onu buna takacağım sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sağlıklı değil bu şekilde kullanımda kabloyu eriten falan olmuştu. 8pin çıkışı olmayan psu'da düşük güçte olabilir muhtemelen kartı kullanırken tam güçte sorun yaşarsın. Psu kaç W?

PSU da PCI-e güç çıkışları yoksa zaten zayıf bir PSU dur. Düzgün çaışmaz, hatalar çökmeler PC kapanamsı gibi sorunlar olabilir. PSU nuz kaç watt?

PSU da PCI-e güç çıkışları yoksa zaten zayıf bir PSU dur. Düzgün çaışmaz, hatalar çökmeler PC kapanamsı gibi sorunlar olabilir. PSU nuz kaç watt?
450 veya 500

Çok sağlıklı değil bu şekilde kullanımda kabloyu eriten falan olmuştu. 8pin çıkışı olmayan psu'da düşük güçte olabilir muhtemelen kartı kullanırken tam güçte sorun yaşarsın. Psu kaç W?
450 veya 500

Kart TDP değeri 185W.
Normalde kaliteli bir 500W PSU iş görür ama o bile sınırda olur.

GPU tam güçte çalıştığında sistemin kapanacak zaten. Bence imkan varsa PSU'yu 2. el satıp üzerine biraz ekleyip değiştirmeyi dene.

PSU cok eski evet biliyorum ama yani iyi calişiyor hocam instan varsa PSU fotoğrafını atsan olur mu?

PSU cok eski evet biliyorum ama yani iyi calişiyor hocam instan varsa PSU fotoğrafını atsan olur mu?
Maalesef sosyal medya kullanmıyorum ama bu kartı (msi) bende kullandım. Bende 500W psu varken sistemim tam güçte anında kapanıyordu. 600W dandik bir marka psuya geçtim ondada %100'de bir süre çalışınca kapanıyordu. Yani kartı tam güçte uzun süre besleyemiyordu. Bu kartın güç tüketimi biraz yüksek. En temizi psu değiştirmeniz olur.

Maalesef sosyal medya kullanmıyorum ama bu kartı (MSI) bende kullandım. Bende 500W PSU varken sistemim tam güçte anında kapanıyordu. 600W dandik bir marka PSU'ya geçtim onda da %100'de bir süre çalışınca kapanıyordu. Yani kartı tam güçte uzun süre besleyemiyordu. Bu kartın güç tüketimi biraz yüksek. En temizi PSU değiştirmeniz olur.

Hocam bu PSU iyi mi?

Maalesef sosyal medya kullanmıyorum ama bu kartı (MSI) bende kullandım. Bende 500W PSU varken sistemim tam güçte anında kapanıyordu. 600W dandik bir marka PSU'ya geçtim onda da %100'de bir süre çalışınca kapanıyordu. Yani kartı tam güçte uzun süre besleyemiyordu. Bu kartın güç tüketimi biraz yüksek. En temizi PSU değiştirmeniz olur.

Benimki de bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı