FikciESO Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:22 #1 Mevcut sistem; Kasa: Power Boost P3305b midtower case. Anakart: Gigabyte A320M-S2H İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G. Ekran kartı: AMD Radeon Vega 8 Graphics (işlemci) Güç kaynağı: Power Boost BST-500e RX 580 8 GB almayı düşünüyorum sanırım güç kaynağımı da değiştirmem gerekiyor. Ne önerirsiniz ya da önerdiğiniz başka şeyler var mı?
Mevcut sistem; Kasa: Power Boost P3305b midtower case. Anakart: Gigabyte A320M-S2H İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G. Ekran kartı: AMD Radeon Vega 8 Graphics (işlemci) Güç kaynağı: Power Boost BST-500e RX 580 8 GB almayı düşünüyorum sanırım güç kaynağımı da değiştirmem gerekiyor. Ne önerirsiniz ya da önerdiğiniz başka şeyler var mı?
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.440 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:27 #2 Gücün yeterliliğinden çok sistemi risk altında bırakmamanız için değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Lütfen bütçenizi paylaşır mısınız?
Gücün yeterliliğinden çok sistemi risk altında bırakmamanız için değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Lütfen bütçenizi paylaşır mısınız?
FikciESO Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:44 #3 NoBMPR R8 dedi: Gücün yeterliliğinden çok sistemi risk altında bırakmamanız için değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Lütfen bütçenizi paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Maksimum 15 bin toplam.
NoBMPR R8 dedi: Gücün yeterliliğinden çok sistemi risk altında bırakmamanız için değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Lütfen bütçenizi paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Maksimum 15 bin toplam.