mustafa01simsek01 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #11 Korkmaz ahmet dedi: Çok fark eder ikisi farklı modeller çünkü. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yanlışlık olmuş. 1 07alone07 dedi: Eğer uzun süredir termal macun yenilenmediyse termal macunu yenileyebilirsiniz. Ayrıca ekran kartına undervolt ve fan ayarı yaparak sıcaklığını düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 15 aydır kart bende sıfır aldım ve uzun süredir yenilemedim.
Korkmaz ahmet dedi: Çok fark eder ikisi farklı modeller çünkü. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yanlışlık olmuş. 1 07alone07 dedi: Eğer uzun süredir termal macun yenilenmediyse termal macunu yenileyebilirsiniz. Ayrıca ekran kartına undervolt ve fan ayarı yaparak sıcaklığını düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 15 aydır kart bende sıfır aldım ve uzun süredir yenilemedim.
07alone07 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 4.085 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #12 mustafa01simsek01 dedi: 15 aydır kart bende sıfır aldım ve uzun süredir yenilemedim. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderdiğinizde termal macunu yenilediler mi? Ayrıca dediğim gibi undervolt işlemini deneyebilirsiniz. Ben XFX RX 590 kullanırken kartın kendi ayarlarıyla 90 dereceleri görüyordum FurMark testinde. Stabil bir undervolt ayarı ile 78 dereceye kadar düşmüştü kartın sıcaklığı.
mustafa01simsek01 dedi: 15 aydır kart bende sıfır aldım ve uzun süredir yenilemedim. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderdiğinizde termal macunu yenilediler mi? Ayrıca dediğim gibi undervolt işlemini deneyebilirsiniz. Ben XFX RX 590 kullanırken kartın kendi ayarlarıyla 90 dereceleri görüyordum FurMark testinde. Stabil bir undervolt ayarı ile 78 dereceye kadar düşmüştü kartın sıcaklığı.
mustafa01simsek01 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #13 07alone07 dedi: Garantiye gönderdiğinizde termal macunu yenilediler mi? Ayrıca dediğim gibi undervolt işlemini deneyebilirsiniz. Ben XFX RX 590 kullanırken kartın kendi ayarlarıyla 90 dereceleri görüyordum FurMark testinde. Stabil bir undervolt ayarı ile 78 dereceye kadar düşmüştü kartın sıcaklığı. Genişletmek için tıkla... Garantiden gelen kart test edilip test sonuçlarının ideal olduğu yönündediydi. Termal macunun değişmediğini düşünüyorum çünkü vida etiketi çıkmamıştı
07alone07 dedi: Garantiye gönderdiğinizde termal macunu yenilediler mi? Ayrıca dediğim gibi undervolt işlemini deneyebilirsiniz. Ben XFX RX 590 kullanırken kartın kendi ayarlarıyla 90 dereceleri görüyordum FurMark testinde. Stabil bir undervolt ayarı ile 78 dereceye kadar düşmüştü kartın sıcaklığı. Genişletmek için tıkla... Garantiden gelen kart test edilip test sonuçlarının ideal olduğu yönündediydi. Termal macunun değişmediğini düşünüyorum çünkü vida etiketi çıkmamıştı